Fiul lui David Beckham, fotografiat în ipostaze sexy alături de logodnica lui. Cum au fost surprinși cei doi

Brooklyn Beckham și logodnica lui, Nicola Peltz, apar împreună într-un pictorial incendiary, pentru publicația Vogue Germania.

În ianuarie, Brooklyn și Nicola au sărbătorit un an de relație și în toate fotografiile postate în ultimul timp pe Instagram, cei doi par mai îndrăgostiți ca oricând.

profimedia

Fiul lui David Beckham, Brooklyn Beckham, a apărut de curând într-un pictorial alături de iubita lui, în ipostaze sexy. Chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi este de patru ani, Nicola fiind mai mare decât Brooklyn, acest lucru nu îi împiedică să aibă o relație minunată.

Cei doi petrec foarte mult timp unul în compania celuilalt, iar Brooklyn, la cei 22 de ani ai săi, este de-a dreptul vrăjit de frumoasa blondină care i-a furat inima și căreia i-a pus de deget un inel de logodnă de 400.000 de euro.

Brooklyn și Nicola, pictorial incendiar

În ianuarie, Brooklyn și Nicola au sărbătorit un an de relație și în toate fotografiile postate în ultimul timp pe Instagram, cei doi par mai îndrăgostiți ca oricând. Weekend-ul trecut, cei doi au petrecut împreună Paștele, alături de familia lui Brooklyn.

Citește și: A crescut și s-a transformat într-o domnișoară frumoasă! Cum arată Harper Beckham, fiica soților Beckham

În noua serie de fotografii postată de Brooklyn pe contul său de Instagram cu 12,2 milioane de urmăritori, cei doi apare îmbrățișați, Brooklyn fiind la bustul gol, în spatele Nicolei, iar Nicola poartă un tricou alb și o pereche de jeanși, în timp ce iubitul ei îi ridică tricoul și îi pune mâna pe abdomen.

Brooklyn nu ratează nicio ocazie să se laude cu frumoasa lui iubită, amintindu-I mereu cât o iubește, o respectă și îi mulțumește adesea în descrierea fotografiilor că există în viața lui.

Cum a început frumoasa relație dintre Brooklyn și Nicola

Logodna dintre Brooklyn și Nicola a fost anunțată când aceștia aveau doar 8 luni de relație. Pe atunci Brooklyn a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el si Nicola, făcută de sora lui, Harper.

Citește și: David Beckham se pregătește să devină socru. Cine e și cum arată Nicola Peltz, viitoarea soție a lui Brooklyn Beckham

Părinții lui Beckham au fost extrem de încântați. Pe timpul pandemiei, relația dintre Brooklyn și viitoarea sa soție a evoluat frumos, iar cei doi postează adesea fotografii împreună pe conturile lor de Instagram. Nunta lor va avea loc anul acesta.

Pe lângă faptul că cei doi urmează să se căsătorească și se iubesc enorm, sunt și cei mai buni prieteni, fiind mereu alături unul de celălalt și sprijinindu-se în carierele lor. Cei doi s-au întâlnit la festivalul Coachella, cu trei ani înainte să devină un cuplu.

După ce Brooklyn a obținut în martie 2020 un internship la Rankin, cei doi care formau un cuplu de doar 3 luni, au hotărât să se mute împreună la New York. În luna mai, Brooklyn a postat o fotografie cu frumoasa Nicola, iar descrierea pozei a scris că ea este cea mai bună prietenă a sa. La scurt timp după, frumoasa actriță a postat și ea o poză cu Brooklyn, la descrierea căreia a spus că el este sufletul ei pereche. Și astfel, frumosul cuplu și-a recunoscut relația în mod oficial pe Instagram.

Ultimele știri