Fiul lui Mel Gibson a luat-o pe urmele tatălui său celebru. Cum impresionează Milo Gibson la 30 de ani

Puțini știu că Mel Gibson e unul dintre actorii de la Hollywood cu cele mai numeroase familii și unul dintre copiii săi, Milo Gibson, a decis să o ia pe urmele sale celebre.

Fiul lui Mel Gibson, Milo, vrea să o ia pe urmele tatălui său și să joace în filme

Profimedia

Mel Gibson, unul dintre cei mai faimoși și controversați actori din istoria Hollywood-ului, are 9 copii, iar unul dintre ei a decis să urmeze calea tatălui său faimos și să aibă o carieră în filme.

Deși face parte din una dintre cele mai cunoscute familii de la Hollywood - Gibson și fosta sa soție, Robyn Moore, au avut unul dintre cele mai scumpe divorțuri din istorie - însă puțini știu cine e și cum arată Milo Gibson.

Milo Gibson a lucrat ca electrician înainte să ajungă actor

Milo Gibson a avut o introducere diferită la Hollywood față de majoritatea actorilor care vor să aibă succes în filme.

Citește și: Mel Gibson, tată pentru a noua oară, la 60 de ani. Scenarista Rosalind Ross, în vârstă de 26 de ani, îi va dărui un copil

Milo s-a născut în Australia pe 16 noiembrie 1990, dar a copilărit în Los Angeles, înainte să se mute în Malibu.

Vorbind despre cum a influențat copilăria sa decizia de a ajunge actor, Milo a vorbit în trecut despre cum el și fratele lui obișnuiau să se filmeze când erau mici.

”Atunci când eu și fratele meu Louis eram copii - el e regizor acum - ne filmam acasă tot timpul și eu eram actorul și el era regizorul,” a declarat Milo pentru The Hollywood Reporter.

”Așa că atunci a cam început, dar după m-am îndepărtat de asta - nu a fost întotdeauna ceva la care mă gândeam constant. Cred că voiam să încerc lucruri care mă interesau.”

Ce sfat i-a dat Mel Gibson fiului său Milo despre o carieră în filme

”Clar nu m-a împins tatăl meu în direcția asta,” a continuat Milo. ”Dar era ceva la care mă gândeam ocazional, ca ceva ce aș vrea să fac la un moment dat. Și într-o zi m-am gândit că nu vreau să ajung la 60 de ani și să regret că nu am încercat.”

Milo și-a făcut debutul în filme în filmul regizat de tatăl său, Hacksaw Ridge, după care l-a jucat pe celebrul Al Capone în Gangster Land. A mai avut roluri și în Mission of Honor, Breaking & Exiting, All The Devil’s Men, The Outpost și Under The Stadium Lights.

Milo a vorbit și despre ce sfaturi a primit de la tatăl său celebru atunci când acesta a aflat că fiul său vrea să urmeze aceeași carieră.

Citește și: El e cel mai înfocat fan al filmului "Braveheart"! A cheltuit 2200 de euro pentru un tatuaj impresionant

”Ceva ce mi-a rămas în minte, din ce a zis el, a fost că atunci când muncești, trebuie să înțelegi adevărul personajului tău și să exprimi asta cât mai bine și, evident, să te distrezi,” a declarat Milo, scrie The Hollywood Reporter. ”Uită că e camera acolo. Ți se spune că e cea mai bună prietenă a ta, dar mie mi se pare mult mai util să uit că e acolo, pentru că atunci când știi că e acolo, nu vezi adevărul în ceea ce faci. Așa că trebuie onestitate.”

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri