Monica Anghel și fiul ei au trecut prin momente dificile în ultima perioadă, după ce băiatul s-a accidentat grav, în iarbă. Acesta a avut nevoie de îngrijire medicală de urgență și a fost operat.
Monica Anghel, despre evoluția situației medicale a fiului ei, după ce acesta a fost operat. Și-a răsucit piciorul în iarba udă
Monica Anghel a oferit declarații de curând cu privire la starea medicală a fiului ei, după ce acesta a mers la prieteni de familie, însă s-a accidentat în iarba udă.
„E bine, chiar aseară am fost să îl vadă domnul doctor, care l-a și operat de altfel și era foarte mulțumit de evoluție. Am început și fizioterapia. Peste două săptămâni, o să începem și kinetoterapia. Mai avem de lucru, dar este pe drumul cel bun', a spus Monica Anghel, la Antena Stars, potrivit viva.ro.
Ce a ținut să precizeze Monica Anghel despre acest subiect:
„De-a lungul anilor, am văzut că cele mai mari accidente sunt astea casnice, adică nu te gândești că mersul pe jos poate să îți producă o asemenea întâmplare. El a căzut pe iarbă, era iarba udă și s-a răsucit nu știu, cum a alunecat și a ajuns piciorul sub el, într-o fracțiune de secundă. Toată lumea a crezut că a căzut de pe cal, dar nu, nu a căzut de pe cal, pentru că, atunci când este pe cal, este atent. Nici nu eram acasă, eram la niște prieteni de-ai noștri, în vizită',a mai spus artista.
Ce alimentație are Monica Anghel pentru a-și menține rezultatele
După ce a reușit să slăbească în mod spectaculos, Monica Anghel este în prezent foarte atentă și la alimentație, din dorința de a duce un stil de viață sănătos. Pe lângă sportul la sală, pe care vedeta îl alternează și cu arte marțiale sau echitație, cântăreața are un meniu bine pus la punct, pentru a se menține în formă și a se bucura cât mai mult timp de rezultatele sale.
„Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr. (..) Se întâmplă foarte rar. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta.
Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos.
Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18. Evident că nu fac lucrurile acestea de capul meu”, a declarat artista recent.