Căutare Live

Flick și Denisa Filcea și-au botezat fiica într-un loc total special. Primele imagini de la creștinarea micuței Eva-Maria | FOTO

Locul în care au ales să își boteze fiica nu a fost ales întâmplător. Biserica și cristelnița au o însemnătate aparte pentru Domnul Rimă, care a fost extrem de emoționat în ziua cea mare.

Flick și Denisa Filicea și-au botezat fiica.

Instagram

Cu doar o zi înainte de marea sărbătoare care are loc astăzi, Flick și Denisa Filicea și-au botezat fiica, pe Eva Maria. Micuța, în vârstă de aproape două luni a fost creștinată într-un loc extrem de special, mai ales pentru tatăl ei. Extrem de fericit și emoționat, domnul rimă împărtășit, pe contul său de Instagram, o serie de imagini emoționante de la botezul fiicei sale și a făcut câteva mărturisiri care i-au înduioșat pe fani.

Unde și-au botezat Flick și Denisa Filicea fiica. Locul are o încărcătură sentimentală pentru el

De când au devenit părinți, Flick și Denisa Filicea sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi radiază de bucurie pe rețelele de socializare și pare că au fost făcuți pentru asta. Cei doi îndrăgostiți nu ratează niciun moment să se pozeze alătuturi de micuța lor minune și spre bucura fanilor, Domnul Rimă le-a arătat și câteva imagini din ziua botezului.

Micuța Eva Maria a fost botezată chiar cu o zi înainte de Adormirea Maicii Domnului, o sărbătoare extrem de importantă pentru creștini. Flick și-a ținut urmăritorii la curent și a postat fiecare pas pe care l-a făcut alături de frumoasa lui soție.

Însă unul dintre cele mai importante detalii ale acestui eveniment este locul în care au ca micuța să fie botezată. Așa cum a dezvăluit chiar el, în mediul online, Eva Maria a fost creștinată într-o biserică și o cristelniță cu poveste.

Citește și: Denisa Filcea, „certată” de o mămică din mediul online. Ce a deranjat-o pe soția lui Flick: „Nu îmi este greu să fiu mamă”

Fiica acestuia a trecut prin Taina Botezului, chiar în satul în care bărbatul a copilărit și în cristelința în care a botezat atât el, cât și mama și bunicul lui. În stilul caracteristic Flick a dat marea veste în rime:

„Ne găsim, când vine seara,
Fericiți și ea și eu
Pentru că ne-am dus comoara
În fața lui Dumnezeu

„Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu”, este descirerea imaginii în care apare alături de fiica și de soția sa, după momentul emoționant.

Cine sunt nașii de botez ai fiicelui lui Flick

Nu doar botezul are o poveste interesantă, ci și alegerea nașilor fiicei lor. Cei doi i-au ales părinți spirituali, cu mai mult timp înainte de a venit pe lume, dar sunt siguri că au făcut alegerea perfectă.

Citește și: Flick și Denisa au împlinit un an de relație. Ce mesaj de dragoste i-a transmis Domnul Rimă

În cadrul unui interviu acordat recent, cei doi soți au dezvăluit că nașii copilului lor vor fi Mihaela și Decebal Moisa, cei care i-au și cununat, transmite Cancan.ro.

Însă, modul în care le-a dat vestea a fost unul total inedit. Pentru nașii lor a fost o adevărată surpriză să vadă, atunci când s-au întors, că pe clădire se afișează poza lor și însoțită de propunerea de a fle creștina fiica.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul și cum o alintă pe Ianca... Andreea Antonescu este însărcinată! Abia întoarsă din America Express, vedeta anunță că urmează să devină din nou mamă |...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x