Căutare Live

Floricica Dansatoarea, schimbare radicală de look! Fanii au avut o surpriză imensă: „Frumusețe răpitoare”

Floricica Dansatoarea, personaj celebru mai ales pe Facebook, și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii au rămas surprinși de rezultat!

Cum arată acum Floricica Dansatoarea

Floarea Dansatoarea, pe care am văzut-o în numeroase ocazii la diferite proteste sau postând clipuri video în care îi ceartă pe cei de la Facebook că i-au furat vizualizările, a reușit să ajungă din nou în atenția fanilor.

FLORICICA DANSATOAREA, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK

De data aceasta, femeia nu și-a manifestat vreo nemulțumire protestând, ci doar a ales să arate fanilor cum arată acum, după o transformare uriașă de look.

citește și: Hai cu ”vizoalizările”! Floricica Dansatoarea face ravagii în bucătăria Chefi la cuțite: ”De ce mă cerți, făi nevastă, că n-am fost asear-acasă?! PACEEE!!!”

Floricica Dansatoarea, schimbare radicală de look! Fanii au avut o surpriză imensă: „Frumusețe răpitoare”

Cum arată acum Floricica Dansatoarea

Floarea Dansatoarea, imagine de senzație pe Facebook și Instagram

citește și: Floricica Dansatoarea, singurul om din lume care vrea pace pe ton de război! Un jurat iUmor i-a pus capac: "De tine îmi place, că ştii ce-i viaţa”

Floarea Dansatoarea a renunțat la părul roșcat și a optat pentru părul gri. Și-a pus gene false, s-a machiat și s-a fotografiat, iar poza a făcut senzație pe Facebook și Instagram. Mii de persoane au văzut transformarea și mulți nu au ezitat chiar să-i facă tot felul de complimente.

„Sexy și rea”, „Regină regească🥰”, „Sunteți foarte frumoasa doamna floricica ❤”, „Sefaa dansuluii ❤️❤️”, „Frumusete rapitoare 😍”, iată doar câteva dintre comentariile celor care o urmăresc.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri