Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Florin Piersic: "La 75 de ani, te rogi in genunchi sa ti se scoale"

A devenit un adevarat simbol al cuceritorului, dar, ajuns la 75 de ani, Florin Piersic a decis sa spuna adevarul despre mitul zdrobitorului de inimi care s-a tesut in jurul lui. Si sa recunoasca deschis ca si starurile sunt oameni, cu problemele inerente trecerii timpului.


Totodata, in ciuda prizei pe care o are la public si acum, Florin Piersic recunoaste ca nu ar proceda ca Iurie Darie, sa pozeze incendiar. Nu-i plac minciunile, iar asta ar fi una. Nu mai este barbatul fatal de altadata, cel putin in pat. Actorul a evitat sa nominalizeze, dar a recunoscut: „Nu inteleg cum unii accepta sa se promoveze expunandu-si corpul si laudandu-se cu performantele lor sexuale... cand ei sunt trecuti de prima tinerete. In realitate, adevarul e altul. La 75 de ani te pui in genunchi si te rogi sa ti se scoale sula, domnule, zau asa", a declarat marele artist.

Un lucru care ar trebui sa dea de gandit noii generatii, care, oricat talent ar avea, prefera sa puna pe primul plan calitatile fizice. Dar timpul trece, iar imaginea facuta doar prin expunerea trupului sau a iubirilor paleste odata cu inaintarea in varsta.

sursa:vdtonline.ro

Recomandari