Florin Răduță, problemele grave de sănătate cu care se confruntă. Mesajul câștigătorului X Factor, sezonul 5

Florin Răduță a publicat un mesaj prin care a explicat care este starea sa de sănătate.

Florin Răduță, despre problemele grave de sănătate

Instagram

Florin Răduță este câștigătorul sezonului 5 din X Factor România. Aristul se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Florin Răduță, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Ce a declarat el în mediul online

Florin Răduță a publicat un mesaj pe contul său personal de Facebook, unde a explicat de ce a fost retras în ultima perioadă și nu a mai fost activ pe rețelele de socializare. Artistul se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Citește și: Florin Răduță, piesă despre inimi rănite. Câștigătorul XFactor lansează un LP cu cinci piese

După ce a cucerit inimile publicului și a fost desemnat câștigător al concursului X Factor în 2015, a continuat să facă muzică și să ajungă la inimile oamenilor. Însă problemele l-au ajuns.

Iată mesajul publicat de el:

„În ultima lună jumătate am evitat orice fel de întrebare legată de sănătatea mea pentru că nu m-am simțit capabil să vorbesc despre asta... dar datorită mesajelor voastre o să fac asta...Am făcut mai multe investigații la stomac și...vestea care a căzut ca din cer pentru mine și pentru ai mei a fost că mi-au găsit o tumoare/ un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros....De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare, nu m-am simțit capabil, am încercat să nu vorbesc despre asta și nu mă gândesc prea mult ca să nu mă consum....

Joi dimineață urmează să fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl căutam, ca sa poată fi prelevată biopsia și să vadă cu camera ce se întâmplă. Sunt stresat că ultima dată când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generala. Sper să decurgă bine. Ceea ce nu am spus și mi-a arătat că trebuie să fac ceva neapărat a fost ca după acel șoc anafilactic în luna mai pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac....am suferit două preinfarcturi în aceeași zi (de aceea nu mai vedeam, nu mai puteam să respir s.a) după care am reușit cu greu să mă pun pe picioare din luna mai...

Nu cunosc motivul pentru care se întâmplă toate astea deși sunt atât de obosit, extenuat...dar știu că Dumnezeu este lângă mine! Vreau să fac tot ce este necesar ca să se termine cu bine indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale. S-au făcut 7 luni în care nu reușesc să mănânc cum trebuie, să dorm cum trebuie, să mă bucur de ceea ce se întâmplă în jurul meu. Fără să am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme.

Și simt sa zic asta: Nu știu cât de mult s-a văzut câtă muncă, efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele, în special în muzica...Dar vă spun acum: că în orice a contat pentru mine am dat tot ce am avut mai bun fără să vreau ceva în schimb, fără vreo intenție egoistă și cu o dragoste nemărginită față de oameni, Dumnezeu și față de muzică. Dar de abia aștept sa ascultați noile piese:)) uite de ce îmi arde. În ciuda tuturor, dorințelor, proiectelor, visurilor și fericirii mele de a fi pe scena ......tot ce îmi zic este că "nu mai contează nimic, vreau sa fiu bine și să trăiesc"!

Cumva o să fie bine și orice gând bun, orice rugăciune, orice intenție bună m-ar ajuta joi dimineață. O să găsesc soluție indiferent de rezultat și stiu că o să fie bine. Și scuzați că vă anunț acum dar am vrut să fiu rupt de social media pentru o perioadă...nici nu vă imaginați cât de recunoscător sunt ca va aflați aici. Va mulțumesc pentru tot”, a scris el în mediul online.

Florin Răduță, despre problemele de sănătate din trecut

Acesta se confrunta demult cu câteva probleme grave de sănătate. Un ulcer i-a pus viața în pericol: "Nu mai puteam să mănânc, nu mai puteam nici să beau apă pentru că aveam dureri foarte mari și arsuri foarte mari. Asta și după mai mult stres și tratamentul pe care l-am avut acum câteva luni după coroanvirus și așa mai departe".

Citește și: Florin Răduță, câștigătorul X Factor, sezonul 5, lansează „Dependent”

A făcut tot posibilul să găsească o rezolvare și a colindat pe la șapte medici pentru a se face bine.

"Așa că am ajuns la șase doctori diferiți, care mi-au prescris șase tratamente diferite în doar patru luni și un regim la fel de strict. Pe moment se ameliora, după aceea era și mai rău. Așa că până la urmă, după foarte multe tratamente în ultimele patru luni, am decis să merg și la al șaptelea doctor.

Am mers cu mare credință. Am zis că poate de data asceasta funcționează și o să fie totul ok, eși mă simțeam din ce în ce mai rău. Am fost la acel doctor. Am făcut șoc anafilactic la una dintre acele pastile. O singură pastilă am luat și în momentul acela mi s-au umflat gura, amigdalele, limba nu mai puteam să respir, îmi ieșise o alergie pe corp. M-a luat din somn, nu mai puteam să respir. Am mers să aprind lumina și atunci m-am panicat foarte tare. I-am strigat pe ai mei. Îmi amorțise tot corpul, nu mai puteam să respir. I-am rugat să mă ducă la geam. Au fost niște momente foarte urâte", mai spunea Florin Răduță pentru Antena Star, mai demult.

Ultimele știri