Antena Căutare

Florin Ristei, declarații emoționante despre Naomi Hedman: „A fost relația care mi-a schimbat viața”

Florin Ristei a vorbit despre relația cu britanica Naomi Hedman. Artistul a recunoscut că fosta iubită i-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil.

Colaj cu Florin Ristei și Naomi Galerie
Florin Ristei, cuvinte frumoase despre relația cu Naomi Hedman | Antena 1

Florin Ristei a fost invitat la podcastul „La Țocii”, unde a vorbit deschis despre relația de 3 ani cu Naomi Hedman. Artistul și cea care i-a fost logodncă s-au despărțit, deoarece Naomi a dorit să se întoarcă în Londra.

Florin Ristei îi este recunoscător lui Naomi pentru amprenta pozitivă pe care și-a lăsat-o în viața lui și pentru cei 3 ani în care ea a făcut sacrificiul de a sta departe de țara ei în numele iubirii.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, a spus Florin Ristei.

Citește și: Naomi Hedman, mesaj cu subînțeles la scurt timp după ce Florin Ristei a confirmat despărțirea. Ce a postat

Florin Ristei, mărturisiri despre relația cu Naomi Hedman. Ce a recunoscut despre fosta iubită

Florin Ristei a mărturisit că el și Naomi au avut o relație frumoasă și puternică, având în vedere că ea a stat 3 ani în țara lui. Britanica a dorit să revină la Londra, iar artistul nu a oprit-o, pentru că nu și-a dorit să fie egoist.

„Ție ți-ar plăcea dacă ai veni din Londra aici? Și nu sunt nici eu încă pregătit să plec. A fost atât de puternică (n.r. dragostea) încât ea să stea aici, după coada mea, 3 ani. Ea și-a pus viața pe hold 3 ani, după care a vrut să se întoarcă și ea la viața ei. Și eu n-am putut să zic nu, pentru că nu sunt atât de egoist încât să-ți spun să renunți la ceva pentru altceva. Eu n-aș fi făcut-o. Nu cred că aș fi plecat să rămân 3 ani pentru cineva. Ea a venit la X Factor și n-a mai plecat, că i-am luat eu cheia. A fost experiența care mi-a schimbat și percepția despre relații și despre iubit și despre femeie, despre tot. Mi-a schimbat viața pentru că am dat de o altă mentalitate care n-avea nicio legătură cu mine și am dat de un om care nu mă cunoștea deloc (n.r. adică nu l-a iubit pentru că e Florin Ristei)”, a spus artistul.

Florin Ristei și-a exprimat părerea de rău pentru faptul că s-au separat fără să-și dorească să pună punct relației. Artisul a spus că nu se simte încă disponibil pentur o nouă relație.

Citește și: Ilona Brezoianu, pregătită să se mărite cu iubitul ei? Ce zice despre bărbatul care a cucerit-o. Florin Ristei: „Îi cânt la nuntă”

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că n-o să funcționeze, dar... de vorbit vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente... e nasol! Dar ce să facem, frate? O să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea. Nu știu dacă ușa e deschisă. M-a întrebat cineva în presă: <<Ești singur și disponibil?>> I-am zis <<Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt>>”, a explicat Florin Ristei la emisiunea Fiertzi pe Power Couple.

Florin Ristei și Naomi s-au cunsocut la X Factor

Naomi Hedman a venit în audițiile X Factor 2020, ușor neîncrezătoare, întrucât avusese probleme cu vocea în acea perioadă. Juratul Florin Ristei a pășit pe scenă alături de ea și a ajutat-o, cântând în duet. „Arată de revistă de departe și e frumoasă și de aproape", spunea atunci Florin Ristei.

Ulterior, între Florin Ristei și Naomi Hedman s-a înfiripat o relație.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, spunea Florin Ristei la începutul relației cu Naomi.

Cei doi au trăit clipe minunate împreună și s-au iubit extrem de mult, însă din motive independente, Florin Ristei și Naomi sunt acum departe unul față de celălalt.

Cu cât își vinde Bianca Drăgușanu apartamentul din Dubai. Ce anunț a făcut în mediul online... La mulți ani, Observator 12! Urări de la vedetele Antena la 5 ani de existență a jurnalului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x