Florin Ristei, planuri pentru vara aceasta! "Eu vă încurajez și pe voi" | Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără și artistul Florin Ristei.

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”!

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Florin Ristei, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Artistul a împărtășit cu fanii, ce face el vara aceasta.

Florin Ristei, planuri pentru vara aceasta! "Eu vă încurajez și pe voi" | Video

"Eu mă tot relaxez de pe opt martie, de când n-am mai cântat, așa că vara asta eu o să fac multa treabă, dar vă incurajez pe voi, dacă puteți, iesiți afară, ieșiți din casă, mergeți la mare, mergeți la munte, dar nu uitați sa aveți grijă și de voi și de ceilalți. Eu v-am zis ce fac vara asta. Treaba multă, sper să și cânt la un moment dat. Tu ce faci vara asta?"

Camelia Bălțoi, vacanță inedită! Ideile de concediu ale vedetei te pot inspira și pe tine! | Video

Aflați ce sfaturi vă oferă Florin Ristei și ce vă încurajează artistul să faceți vara aceasta, dar și cum se distrează vedeta și ce mesaj a transmis pentru telespectatorii Antena 1?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri