Căutare Live

Florin Salam și Roxana Dobre au fost taxați dur după un gest făcut în biserică. Cei doi au cununat, dar un detaliu "a dat foc"

Florin Salam și Roxana Dobre a avut parte de un eveniment extrem de important în viața lor, cei doi au devenit nași de cununie pentru doi proaspăt însurăței. Cântărețul din România și soția lui au ajuns în fața altarului cu doi prieteni care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. În mijlocul unui eveniment atât de superb din viața lor, cei doi au atrasă atenția cu un detaliu, iar fanii au izbucnit în pe internet.

Florin Salam și Roxana Dobre, criticați pentru felul în care s-au prezentat în biserică, la cununia unor prieteni

Instagram/Antena Stars

Fiind persoane publice, lui Florin Salam și Roxanei Dobre, le este greu să fugă din fața comentariilor răutăcioase. De curând, un videoclip a circula pe platforma tiktok cu cei doi în timp ce îi duc la altar pe miri. Roxana Dobre și Florin Salam au cununat doi tineri care au ales să-și unească destinele, însă un detaliu legat de prezența lor pare să fi dat foc internetului

Florin Salam și Roxana Dobre, criticați pentru felul în care s-au prezentat în biserică, la cununia unor prieteni

La o primă privire aruncată nu pare nimic în neregulă cu prezența lui Florin Salam și a Roxanei Dobre, însă fanii tradiționaliști au ținut să-i taxeze pentru felul în care s-au prezentat în fața preotului, în mijlocul unui eveniment atât de important pentru miri, cununia.

Florin Salam a fost criticat de faptul că a venit îmbrăcat într-un tricou negru în biserică și nu într-o cămașă sau un costum, așa acum în mod normal nașii se prezintă alături de viitorii căsătoriți. Roxana Dobre îmbrăcat o rochie verde din satin, la rândul ei și ea a fost ținta comentariilor răutăcioase. Oamenii au susținut că a fost mult prea dezgolită pentru a sta în fața altarului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Citește și: Cât de mult a crescut nepotul lui Florin Salam. Micuțul seamănă foarte mult cu mama lui, Betty Blue: „Frumusețe”

Mai mult, cei doi au fost criticați pentru că în videoclip nu par deloc să zâmbească cu toate că e lesne de înțeles că nu aveau de unde să știe că în acel moment sunt filmați și că videoclipul va ajunge pe internet, având în vedere că a fost un eveniment discret. Cei doi erau concentrați pe ce aveau de făcut, dar faptul că nu zâmbeau deloc pare să îi fie deranja pe internauți.

”Așa naș suparat n-am văzut” / ”Salam se grăbea la cântare” / ”Nu s-a găsit o cămașă pentru el...” / ”Cine i-a adus cu forța?” / ”Băi frate, dar toți erau supărați” / ”Fără supărare, Florin nu are nicio treabă cu ce se întâmplă acolo”, sunt doar câteva dintre comentarii, notează SpyNews.

Citește și: Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, apariție demențială la piscină. Manelistul are o soție superbă, imaginile sunt dovada

Florin Salam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Dobre, femeia care i-a dăruit trei copii. Superba brunetă a apărut în viața artistului atunci când avea ce mai mare nevoie de afecțiune și înțelegere.

După 8 ani de relație, Florin Salam a decis să se căsătorească cu Roxana Dobre, femei alături de care și-a refăcut viața și alături de care își crește copiii. Manelistul nu a făcut pasul mai devreme deoarece a depus un jurământ pe mormântul fostei sale soții, care s-a stins din viață din cauza unei boli crunte.

Citește și: Are 3 fiice, dar una dintre ele e slăbiciunea lui Florin Salam. Despre cine zice: ”Când o văd mi se înmoaie picioarele”

Cum arată părinții celebrilor frați Andrew (Cobra) Tate și Tristan Tate. Cei doi susțin că au avut o copilărie grea | Im... Când vor face nunta Haziran și Luis Gabriel „Toate diamantele”, după ce au devenit părinți. Ce au spus despre „separarea...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x