Antena Căutare

Florin Salam susține că nu îl interesează să ajungă locul unu în trending. Ce își dorește, de fapt, cântărețul: „Sacoșile, tată”

Cântărețul susține că are alte preocupări spre deosebire de restul artiștilor din România. Mai precis, Florin Salam a recunoscut că pe el îl interesează să fie chemat la evenimente. Află din rândurile de mai jos ce a declarat, mai exact, cântărețul.

florin salam, cu un tricou alb și o pereche de ochelari la ochi, alături de fiica sa, betty salam
Florin Salam susține că nu îl interesează să ajungă locul unu în trending. Ce își dorește, de fapt, cântărețul: „Sacoșile, tată” | Captură Instagram

Florin Salam susține că nu este interesat așa tare de vizualizările făcute pe YouTube și nici să fie pe primele locuri în trending, potrivit Spynews. În schimb, cântărețul a afirmat că cel mai important este să fie chemat la evenimente, pentru că de acolo vin cele mai consistente sume de bani.

Citește și: Scandal între Alex Bodi și Florin Salam. Afaceristul a aruncat cuvinte grele: „E doar un lăutar” De la ce a pornit totul

Florin Salam susține că nu este interesat să fie pe primele locuri în trending

Motivul pentru care pe Florin Salam nu îl interesează atât de tare cifrele de pe YouTube este de înțeles. Se pare că, pentru un eveniment, cântărețul cere un tarif între 5000-10000 de euro, potrivit sursei menționate mai sus. Cu siguranță, suma de bani poate crește în funcție de importanța, locul sau data evenimentului pe care îl onorează.

Florin Salam a povestit totul într-un interviu, citat de Spynews. În plus, în declarațiile date, se pare că Florin Salam a făcut și un apel către fani, îndemnându-i să îl cheme la cât mai multe evenimente private, în special, la nunți, pentru că acolo cresc cifrele care țin locul celor de pe Youtube:

„Toate nunțile la mine, la șefu! Ce trending, dă-l Doamne iartă-mă de trending, lasă, nunțile, cash, sacoșile, la mine, tată!”, a spus Florin Salam, citat de sursa menționată mai sus.

Citește și: Cât te costă să-l ai pe Florin Salam la un eveniment. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar

Florin Salam a vorbit despre cum a trecut peste perioada grea din viața lui

Florin Salam a vorbit și despre felul în care îl afectează părerile negative ale oamenilor din jurul său, potrivit unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, citat de sursa menționată mai sus.

Pe scurt, cântărețul a mărturisit că de douăzeci de ani s-a obișnuit deja cu zvonurile vechiculate la adresa lui și prin urmare, acestea nu mai au niciun efect asupra sa:

„Sunt obișnuit de 20 de ani să aud, în fiecare zi, câte un zvon despre mine, că e de bine, că e de mai puțin bine, nu-și mai face efectul la mine, adică am devenit imun la știrile de acest gen. Orice om trece prin fel și fel de perioade.(...) Nășicu meu e la fel de ocupat, poate și mai mult. Ne întâlnim rar, pentru că muncim fiecare pe unde se poate și ne întâlnim, ne salutăm și recuperăm, într-o discuție de 5 minute, toată perioada în care nu ne-am văzut. Asta pleacă de la creier, de la respect și de la bun-simț”, a spus Florin Salam la Xtra Night Show.

Citește și: Florin Salam, gest impresionant pentru un băiat de 12 ani. Ce a făcut artistul este foarte emoționant: „A fost ultima lui dorință”

Dieta strictă pe care o ține Mihai Trăistariu pentru a slăbi: „Am dat deja jos jumătate, dar mă sacrific”... Mihai Traistariu vrea copii clonați: ”Să fie la fel ca mine, olimpici la matematică!”. Exclude total posibilitatea de ad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x