Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Fodor și Bontea au împărtășit cu fanii o parte dintre amintirile lor. "De asta nu am făcut noi gimnastică înainte de Asia Express" |Video

Echipa câștigătoare de la "Asia Express-Drumul Comoriler", sezonul 3, Fodor și Bontea au trăit, cu siguranță, aventura vieții lor. După întoarcerea lor acasă, cei doi au împărtășit cu fanii o parte dintre amintirile lor.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Asia.

Sorin Bontea, dezvăluiri despre planurile familiei! Care este visul cel mai mare al juratului: "Eu i-am propus soției"

Recent, Chef Sorin Bontea a postat pe pagina sa de Instagram un clip video realizat în aeroportul din Turcia, unde au făcut escală, cu puțin timp înainte de-a ajunge în Filipine, acolo unde începea Drumul Comorilor din sezonul 3 Asia Express.

De asta nu am făcut noi gimnastică înainte de @asiaexpressromania 🤣 cc: @razvan_fodor 🤸🏼‍♂️

O postaren sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Filipine și Taiwan. distribuită de Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official) pe n sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Filipine și Taiwan.

De asta nu am făcut noi gimnastică înainte de @asiaexpressromania 🤣

n sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecn sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecutn sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Filipine și Taiwan. cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Filipine și Taiwan.ut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Filipine și Taiwan.n sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Filipine și Taiwan.

n sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prindjd Filipine și Taiwan.

n sezonul 3 Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă imbatabilă, pentru care nicio misiune nu a fost prea grea. Cei doi și-au unit forțele și au trecut cu bine peste zeci de probe, într-o cursă nebună prin Filipine și Taiwan.d

Postarea lui a atras numeroase reacții pozitive din partea fanilor, care i-au susținut pe cei doi concurenți.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan. La capătul Drumului Comorilor a fost premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă

În concurs au fost la început nouă echipe. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una singurră a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3, iar aceea este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro