Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a fost la Chefi la cuțite să îi impresioneze pe chefi cu atuurile sale de gospodină. Antonia povestește că este mămică cu normă întreagă, având un băiețel de 4 ani.
Antonia Ștefănescu, despre greutățile din familie și reproșurile către fostul soț
Antonia, în vârstă de 28 de ani, este pasionată de gătit și spune că e o gurmandă, încercând din greu să se abțină să nu mănânce.
Faptul că a s-a confruntat de mică cu greutăți în familie, pe când mama ei a plecat la muncă în străinătatea, iar tatăl ei era bolnav, au determinat-o pe Antonia să își dorească să aibă ea o familie căreia să îi dedice tot timpul.
Pentru ea, Andrei a fost bărbatul cu care a simțit că poate forma o familie fericită și amândoi și-au dorit să fie uniți. Atunci când, primele întâlniri, Andrei Ștefănescu a întrebat-o unde se vede peste 5 ani, Antonia a spus că știe că va avea casa ei, familia ei și poate și un coteț de găini.
Frumoasa blondină spune că le-a făcut pe toate, mai puțin cotețul de găini și ăsta ar fi unul dintre reproșurile pe care I le aduce fostului soț.
Deși au hotărât să divorțeze, Antonia și Andrei au rămas în relații foarte bune. Artistul vine des să o viziteze pe ea și pe micuțul Ayan și Antonia spune că ea continuă să îi servească mâncarea la masa și să se poarte prietenește cu el.
Antonia Ștefănescu la Chefi la cuțite
Pentru a impresiona chefii, Antonia și-a propus să gătească un preparat care nu e văzut atât de des pe mesele din România - ciorbă deasă de porumb, cu pui și chimen.
”Îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place când văd ce iese. Dar, de fapt, iubesc să mănânc,” a continuat ea.
Citește și: Andrei Ștefănescu și fosta soție Antonia, din nou împreună după divorț. Care a fost motivul întâlnirii
În cadrul ediției 16 Chefi la cuțite, ea a vorbit și despre drama prin care a trecut cu familia ei. Antonia a dezvăluit că mama ei a plecat să lucreze în afară și deși era planul să fie plecată doar 9 luni în străinătate, de atunci au trecut 17 ani de când nu a mai locuit acasă.
Cu mama plecată la muncă și sora mai mare la facultate în Timișoara, Antonia a rămas în grija tatălui său, perioadă în care a și gătit pentru prima dată singură, în clasa a 8-a, atunci când părintele ei se afla în spital. Ea a vorbit despre aceste momente cu lacrimi în ochi și cum l-a vizitat în spital pe tatăl ei și i-a dus de mâncare.
Atunci când a venit momentul jurizării, chefii au fost surprinși de mâncarea pregătită de Antonia, dar dezvăluirile sale despre actuala relație pe care o are cu fostul său soț, Andrei Ștefănescu, i-au uimit și ele.
Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a recunoscut-o pe Antonia atunci când a intrat pe ușă și aceasta a povestit despre dorința ei de a-și întemeia propria familie, alături de Andrei.
Cine e Larisa Bercea. Concurenta de la Chefi la cuțite face furori cu atuurile sale fizice... Dana Rogoz, fotografia adorabilă din copilărie, în care seamănă leit cu fiica ei, Lia...