Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Fosta soţie a lui Kamara, dezvăluiri despre perioada când făcea videochat. Ce era nevoită să facă pentru a-și câștiga existența! "Nu e că te dezbraci și gata, vine banul!" | Video

Fosta sotie a lui Kamara a povestit despre perioada când se ocupa de videochat și ce trebuia să facă, timp de opt ore pe noapte, pentru a-și câștiga banii.

Oana, fosta soție a lui Kamara rupe tăcerea şi spune adevărul despre videochat! Bruneta a povestit câte chinuri a îndurat şi a dezvăluit detalii de culise, despre căsnicia cu Kamara.

"Ești bună rău de tot!" Cum au reacționat bărbații când au văzut-o pe Anda Adam! Îmagini de infarct! |Foto

Fosta sotie a lui Kamara a povestit la Antena Stars despre motivul care a făcut-o sa recurgă la aceasta ocupație și ce a fost nevoită să faca pentru a-și câștiga existența. Timp de trei ani s-a ocupat de videochat.

Cum s-au cunoscut Viorica și Ionița din Clejani! " Era cuplat cu sora mamei mele, cu mătușa mea"

Tânăra mămică a vorbit despre problemele fiului ei, pe care îl iubește enorm si depsre care spune ca este mândră, în ciuda problemelor de sănătate pe care le ar micuțul.

Oana susține ca nu vede o împăcare între ea și Kamara, deși, între cei doi există o prietenie sinceră, chiar si dupa divorț.

Urmăriți toate declarațiile Oanei, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro