Căutare Live

Fostul iubit al artistei Otilia Bilionera a fost arestat pentru tentativă de omor. Ar fi încercat să omoare o femeie, în plină stradă

Fostul iubit al Otiliei Bilionera a ajuns în spatele gratiilor! Franco Calu ar fi încercat să omoare o femeie.

Fostul iubit al artistei Otilia Bilionera, acuzat de tentativă de omor! Anchetatori susţin că bărbatul ar fi încercat să ucidă o femeie şi a fost arestat deja, în Nicaragua.

Totul s-a întâmplat anul trecut, în plină stradă, când Franco Calu împreună cu un alt bărbat ar fi atentat la viaţa soţiei unui alt om influent din Capitală.

Se pare că celebrul interlop a recurs la acest gest pentru că ar fi avut nişte poliţe de plătit, mai exact soţul victimei l-ar fi bătut pe verisorul fostului iubit al Otiliei, iar acesta nu a putut să stea cu mâinile în sân.

În pericol de MOARTE! Otilia Bilionera, pe perfuzii, la spital: ”Am avut noroc că doctorii au intervenit foarte repede"

sursa: Antena Stars

Văduva lui Tom Petty şi fiicele artistului au ajuns la o înţelegere privind moştenirea... Roxana Vancea s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la cununia civilă - Video...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri