FOTO DE COLECŢIE! Are un succes uriaş în întreaga lume, dar a ajuns să facă muzică din greşeală! MALUMA trebuia să fie fotbalist

 
+4 click pentru
galerie

Acum Maluma face furori cu "Felices Los 4" sau "Corazon", însă artistul după care suspină doamne şi domnişoare din întreaga lume nu a fost atras dintotdeauna de muzică

Juan Luis Londoño Arias sau Maluma, așa cum îl știe toată lumea, a vrut să se facă fotbalist și chiar a jucat, timp de 8 ani, la una dintre cele mai bune echipe din Columbia - Atletico Nacional. Asta până când a făcut pasul către muzică.

Cel care l-a ajutat să îşi găsească adevărata cale a fost unchiul său care i-a făcut cadou o sesiune de înregistrări la un studio muzical. Prima melodie compusă de Maluma se numeşte ”No quiero” și a fost debutul muzical al columbianului.

 

Juan Luis Londoño Arias (n. 28 ianuarie 1994), Medellín) mai bine cunoscut prin numele său de scenă Maluma, este un cântăreț și compozitor din Columbia, care a obținut faima în țara lui natală, în 2011, cu "Farandulera", și datorită "Obesión" și "La Temperatură" (2013), a început să fie recunoscut considerabil în America. Albumul lui de debut, Magia, din 2012, a avut succes comercial în Columbia, și un an mai târziu, Maluma a fost nominalizat pentru Grammy Latin ca cel mai bun artist nou.

Maluma este considerat de criticii specialiști ca fiind unul dintre artiștii în "muzică urban de cel mai mare impact" în America latină.

SURSA FOTO: HEPTA.RO

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE