Uită de "Felices Los 4" şi "Corazon"! Ăsta-i HITUL LATINO al anului. Maluma "Baby" ia, din nou, topurile cu asalt!

 

După ce a făcut furori cu "Felices Los 4" şi "Corazon", Maluma a lansat un nou hit. Deşi are doar câteva ore de la lansare, clipul a strâns jumătate de milion de vizualizări pe YouTube

”El Préstamo” este combinația perfectă de reggaeton cu ritmuri latino, iar Maluma are o parteneră foarte sexy în videoclip.

Amândoi au trecut prin schimbări de look la filmări, pentru că apelează la tot felul de trucuri pentru a nu fi recunoscuți, inclusiv schimbarea identității. 

 

Juan Luis Londoño Arias (n. 28 ianuarie 1994), Medellín) mai bine cunoscut prin numele său de scenă Maluma, este un cântăreț și compozitor din Columbia, care a obținut faima în țara lui natală, în 2011, cu "Farandulera", și datorită "Obesión" și "La Temperatură" (2013), a început să fie recunoscut considerabil în America. Albumul lui de debut, Magia, din 2012, a avut succes comercial în Columbia, și un an mai târziu, Maluma a fost nominalizat pentru Grammy Latin ca cel mai bun artist nou.

Maluma este considerat de criticii specialiști ca fiind unul dintre artiștii în "muzică urban de cel mai mare impact" în America latină.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe