FOTO| Imagine rară cu John Travolta după moartea tragică a soției lui. În ce ipostază apare starul și cum arată acum

În luna iulie a anului trecut, John Travolta a trecut prin cele mai dureroase momente din viața lui. Acesta și-a pierdut soția din cauza unei boli incurabile, iar de atunci actorul publică diferite imagini pe rețelele sociale.

John Travolta a trecut prin cele mai dureroase momente din viața lui

Getty

Moartea soției lui i-a frânt inima și l-a făcut să treacă prin cele mai grele momente din viața lui, însă John Travolta își mai alină suferință cu cei doi copii ai săi, Ella și Benjamin, alături de care locuiește în cea mai frumoasă casă.

Cea mai grea perioadă pentru actor și cei doi copii ai săi a fost cea a sărbătorilor de iarnă. John Travolta a sărbătorit Crăciun fără cea mai importanță ființă din viața lui, soția sa.

Starul de la Hollywood și Kelly Preston erau căsătoriți de 29 de ani, iar dragostea lor era una foarte puernică, însă acest eveniment nefericit i-a despărțit pentru totdeauna. Actorul a luat decizia de a nu mai posta o perioadă pe rețelele de socializare, acolo unde era destul de activ înainte de a muri soția lui.

Citește și: I-a murit fiul, iar acum și soția. John Travolta, îngenuncheat de durere. Kelly Preston s-a stins de cancer la 57 de ani

Pe lângă pierderea bruscă a celei cu care avea o familie minunată, John Travolta și-a pierdut în 2009 fiul, Jett, într-o vacanță cu familia în Bahamas.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

"Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate.Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme", a fost mesajul actorului.

În ce ipostază s-a lăsat fotografiat John Travolta

Deși au trecut 7 luni de la moartea soției sale, John Travolta este la fel de afectat, însă mai postează din când în când pe rețelele de socializare. Actorul publică imagini alături de cei doi copii ai săi, cu care încearcă să petreacă mai mult timp.

Starul de la Hollywood s-a lăsat fotografiat alături de cel mai micuț membru al familiei ei, animalul de companie. Acesta pare foarte fericit în timp ce își ține cățelul în brațe, iar acest lucru este evident din imaginea ce a fost publicată recent.

Citește și: A îngropat-o pe iubirea vieții lui, iar acum își coase inima, cu cel mai emoționant gest! „Era unul dintre lucrurile ei preferate!”

Fotografia a înduioșat inima fanilor și a strâns rapid 290.000 de aprecieri din parea celor care îl iubesc și îl apreciază pe actor. În tot acest timp, cei 3.3 milioane de urmăritori ai starului i-au fost cât mai aproape și l-au susținut în cele mai grele momente din viața lui, lucru care l-a ajutat să mai uite de moartea soției sale.

De asemenea, John Travolta a adăugat pe contul oficial de Instagram și un videoclip în care este alături de fiica sa (Ella) și simpaticul membru al familiei, care le face ziua mai frumoasă și le bucură sufletul cu drăgălășenia lui.

Din videoclip pare că așa și-a petrecut celebrul actor trecerea dintre ani, alături de cele mai dragi ființe din viața lui. Acesta și-a surprins fanii și cu o serie de imagini în care se află în centrul atenției fiul și fiica lui.

Ultimele știri