Fotografia cu Victoria Beckham din copilărie îi surprinde pe fani. Faimoasa creatoare de modă împlinește 47 de ani

Victoria Beckham, soția lui David Beckham, este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din întreagă lume.

Deși este o femeie de carieră, Victoria nu și-a neglijată niciodată familia, fiind mereu alături de cei 4 copii ai săi.

profimedia

Victoria și David sunt căsătoriți de 22 de ani, iar celebrul cuplu are 4 copii, pe Romeo James, Cruz David, Brooklyn și Harper.

Cariera Victoriei Beckham a evoluat în mod incredibil, de la cariera ei muzicală, pe când toată lumea o știa drept Posh, membră a trupei Spice Girls, până la a deveni o creatoare de modă de succes.

Cu o siluetă suplă și un chip veșnic tânăr, Victoria Beckham pare că a descoperit și ea, printre multe alte vedete de la Hollywood, secretul tinereții.

Începutul carierei Victoriei Beckham

O fire extrem de muncitoare, Victoria și-a croit drum prin mulțimea de designeri din întreaga lume, devenind faimoasă pentru propriul său stil. Dacă în 2008 Victoria a prezentat o colecție de 10 rochii la New York, în 2014 celebra creatoare de modă și-a deschis primul ei magazin în Londra.

Citește și: Romeo Beckham este copia fidelă a tatălui său celebru, David Beckham. Are 18 ani și este deja model

În 2018, Victoria sărbătorea deja 10 ani în lumea fashion și a organizat o defilare de modă de excepție. Deși este o femeie de carieră, Victoria nu și-a neglijată niciodată familia, fiind mereu alături de cei 4 copii ai săi.

Fiind extrem de organizată pentru a putea face față programului încărcat, Victoria s-a impus în lumea modei prin intermediul creațiilor sale chic, potrivit Harpers Bazaar.

“Am învățat multe lucruri fiind extrem de tânără și deja foarte faimoasă. Am realizat că e mult mai greu să menții succesul decât este să îl atingi – și nu așa de glam precum cred alți oameni”, a declarat Victoria Beckham în interviul pentru Harpers Bazaar din 2020.

Chiar dacă mereu a fost vorbă de multă muncă grea în spate, Victoria a știut cum să-și transforma afacerea într-un imperiu, inspirându-se din moda anilor 70, cu accent pe detalii și senzualitate.

„M-am focusat pe brandul meu, pe ADN-ul lui și pe comunitatea mea, rămânând fidelă valorilor și puterii mele. (...) Moda este despre a prezenta lumii haine care sunt suficient de cochete încât să ajungă pe podium, dar pe care oamenii obișnuiți să vrea să le poarte în același timp. Nu a fost niciodată vorba despre a arăta obiecte de fashion doar pentru a demonstra că pot face acest lucru”, a mai adăugat Victoria.

Victoria Beckham se pregătește să devină soacră

Logodna dintre Brooklyn și Nicola a fost anunțată când aceștia aveau doar 8 luni de relație. Pe atunci Brooklyn a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el si Nicola, făcută de sora lui, Harper.

După ce Brooklyn a obținut în martie 2020 un internship la Rankin, cei doi care formau un cuplu de doar 3 luni, au hotărât să se mute împreună la New York.

Citește și: Fiul lui David Beckham, fotografiat în ipostaze sexy alături de logodnica lui. Cum au fost surprinși cei doi

Părinții lui Beckham au fost extrem de încântați. Pe timpul pandemiei, relația dintre Brooklyn și viitoarea sa soție a evoluat frumos, iar cei doi postează adesea fotografii împreună pe conturile lor de Instagram. Nunta lor va avea loc anul acesta.

Pe lângă faptul că cei doi urmează să se căsătorească și se iubesc enorm, sunt și cei mai buni prieteni, fiind mereu alături unul de celălalt și sprijinindu-se în carierele lor. Cei doi s-au întâlnit la festivalul Coachella, cu trei ani înainte să devină un cuplu.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri