Antena Căutare

Frații Tate ar putea primi noi acuzații. Oamenii legii le-au verificat conversațiile private

Andrew și Tristan Tate se află în prezent în spatele gratiilor, după ce instanța de judecată a decis prelungirea perioadei de arest preventiv cu încă 30 de zile. DIICOT a efectuat percheziții informatice, iar surse din presă susțin că frații Tate ar putea fi acuzați de noi infracțiuni. Aceștia au fost aduși la sediu și audiați. Despre ce este vorba.

Frații Tate au fost din nou audiați de către DIICOT

Getty Images, Hepta, Profimedia

Frații Tate au fost în decursul acestei zile audiați de procurorii DIICOT, iar experții judiciari preconizează că ar putea apărea noi acuzații la adresa celor doi, în urma investigațiilor. Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a explicat ce au presupus perchezițiile informatice în cazul celor doi frați.

Citește și: Dezvăluirile bodyguardului lui Andrew Tate. Ce spune cel care le-a păzit spatele fraților britanici „Au înțeles greșit realitatea”

Frații Tate ar putea primi noi acuzații. Cei doi au fost audiați de DIICOT

„Faptul că se face atât de repede percheziția asta ... unii specialiști sunt de părere că există date care trebuie confruntate, care trebuie aflate foarte repede, pentru că este foarte posibil ca ancheta penală să fie extinsă foarte repede. Adică, frații Tate să fie acuzați și de alte infracțiuni în afară de cele trei care sunt cunoscute până acum”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan la Antena Stars, citat de Spynews.

Jurnalistul a susținut și că frații Tate au avut, cel mai probabil, oameni influenți din instituțiile statului care i-au ajutat. „N-am nicio îndoială că toată activitatea lor s-a desfășurat, așa cum se spune, cu voie de la Poliție”, a mai spus acesta.

Se pare că perchezițiile de pe 30 decembrie, urmate de arestarea fraților Tate și a complicilor lor, ar fi fost făcute ca o măsură urgență pentru a împiedica plecarea acestora din țară.

Ce ar putea să găsească oamenii legii în telefoanele celor doi frați

Deși se vehiculează că acele conversații private ar putea să le aducă fraților noi capete de acuzare, avocatul celor doi a declarat însă că oamenii legii nu ar putea să găsească conversații „compromițătoare”. „Nu se pune vorba de așa ceva. Probabil convorbiri între băieți sau știu eu. Ei spun că sigur nu (n.r. nu există conversații compromițătoare)”, a spus avocatul fraților Tate.

Cu toate acestea, după ce procurorii au efectuat percheziția dispozitivelor lor electronice, cei doi frați au fost aduși la sediul DIICOT, împreună cu presupusa complice Luana Radu, pentru a oferi explicații în legătură cu ce a fost găsit în telefoanele și dispozitivele lor.

Frații Tate, Andrew și Tristan, se află în închisoare de la finalul lunii decembrie, după ce instanța le-a respins de mai multe ori cererea de eliberare.

Tot avocatul celor doi explica recent că starea de sănătatea a lui Andrew s-ar fi înrăutățit în spatele gratiilor, însă nici acest lucu nu i-a înduplecat pe oamenii legii să îi elibereze pe cei doi frați, cercetați pentru viol, trafic de persoane și crimă organizată.

Citește și: Cum au fost abordate de frații Tate două adolescente românce. Tinerele au dezvăluit că aceștia aveau un „tipar”

Andrew Tate s-a apucat de scris poezii în închisoare. Cum descrie milionarul britanic viața de după gratii

Andrew Tate reușește însă să atragă atenția asupra sa, chiar și atunci când se află în spatele gratiilor. Britanicul a găsit o metodă pentru a face ca timpul să treacă mai repede și s-a apucat de scris versuri în închisoare.

Acesta a relatat în poeziile sale condițiile din penitenciarele din România, care se pare că nu prea îl mulțumesc pe milionar. Andrew a vorbit despre „ploșnite și păduchi” și și-a pus în versuri toată „suferința” din arest.

Condițiile din închisoare l-au marcat, se pare, pe Andrew Tate, care s-a plâns de traiul greu din spatele gratiilor într-o poezie neașteptată. Milionarul britanic susține în continuare că este nevinovat și își ocupă timpul compunând versuri.

„Peisajul” din închisoare a fost sursa principală de inspirație, astfel că acesta a povestit cum se descurcă, menționând că nu are de gând să cedeze. Acesta a găsit o cale de a comunica cu admiratorii săi, prin intermediul versurilor, și susține că „le dă lecții” în continuare acestora. Spre exemplu, Andrew a scris că și-a păstrat bunele maniere în închisoare.

„Vă voi trimite lecții zilnic din încarcerarea mea injustă/ Încearcă să mă facă să cedez/ Gândacii, păduchii și ploșnițele de pat sunt singurii mei prieteni noaptea/Când gardienii mă duc și mă aduc din curte stau absolut respectuos/Încearcă să picure ură în inima mea.

Dar „Te rog” și „Mulțumesc” rămân cu mine mereu/Gardienii doar își fac datoria, au familii de hrănit.În vremuri grele, nu vă uitați manierele/Încearcă să îmi facă mintea de fier să cedeze cu această încarcerare injustă/Gardienii știu că sunt nevinovat.”, sunt câteva dintre versurile scrise de Andrew Tate, potrivit The Sun.

Jeremy Ruehlemann a murit. Tatăl său a dezvăluit cauza morții: „Nu a existat nici o dorință de a-și pune capăt vieții”... Care este relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, la doi ani de la despărțire. Cum se înțeleg cei doi acum...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x