Frumusețea, trăsătură de familie. Sandra Mutu este superbă, dar mama sa este o adevărătă apariție

Sandra și Adi Mutu se iubesc, formează o familie superbă și au un copil minunat, iar ajutor de nădejde este mama brunetei.

Sandra este a treia soție a Briliantului și este una dintre cele mai frumoase femei din România

Instagram

Toată lumea este de acord că Sandra Mutu este superbă, are o frumusețe aparte, nu degeaba este câștigătoarea a mai multor concursuri de Miss. Se pare însă că frumusețea este moștenire de familie.

Mariana Bachici are aproape 50 de ani, dar se numără printre femeile care nu-și arată deloc vârsta. Femeia este mereu în preajma familie lui Adi Mutu pentru că o ajută pe Sandra cu creșterea celui mic, Tiago.

Sandra este a treia soție a Briliantului și este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Cea mai recentă imagine publicată pe Instagram arată că Sandra are cu cine semăna. Mama sa, Mariana, arată foarte bine, are trăsături frumoase și faptul că este mereu în preajma nepoțelului ei o umple de bucurie și se poate spune că întinerește pe zi ce trece.

Citește și: Ce soții a avut Adrian Mutu și care au fost motivele pentru care a divorțat. S-a căsătorit prima dată la 22 de aniPovestea de dragoste dintre Adi Mutu și Sandra Bachici

Până să o cunoască pe Sandra Bachici, Briliantul a mai fost căsătorit de trei ori. Prima sa soție este Alexandra Dinu, apoi a avut o căsnicie de 8 ani cu Consuelo Matos Gómez, iar în 2017 a fost vrăjit de frumusețea timișorencei.Adi și Sandra sunt împreună din anul 2017, iar bruneta i-a dăruit fotbalistului un băiețel, pe care l-au botezat Tiago. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, merg în vacanțe frumoase, iar toată lumea îi consideră familia perfectă.

În prezent, Adrian Mutu este antrenorul Naționalei de tineret a României.

Citește și: Ce familie fericită are fotbalistul Adrian Mutu. Imaginea cu soția și fiul "Briliantului" care a strâns mii de like-uri

Mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ultimele știri