Căutare Live

Fulgy, fiul Clejanilor, filmat când scuipă și agresează un bătrân pe stradă! Imagini greu de privit

Margherita de la Clejani a fost prinsă de polițiștii de la Brigada Rutieră conducând sub acțiunea substanțelor psihoactive și un adevărat scandal a izbucnit în lumea showbizului! Nici fratele brunetei, Fulgi, nu este lipsit de greșeli!

Fratele Margheritei de la Clejani, scene șocante

Recent, în cadrul emisiunii Xtra Night Show au ieșit la iveală detalii potrivit cărora atitudinea Margheritei era schimbată total în ultimul timp, dar acest lucru nu a făcut pe apropiații săi să se gândească la un posibil consum de droguri.

FULGI, FRATELE MARGHERITEI DE LA CLEJANI, IMAGINI ȘOCANTE

Margherita de la Clejani a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

citește și: Margherita de la Clejani, reacție bombă pe Instagram, după audieri! Ce detaliu au observat fanii

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă. Testele au scos la iveală faptul că tânăra conducea sub influența substanțelor psihoactive.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show a ieșit la iveală faptul că Margherita de la Clejani a început în ultima vreme să posteze pe pagina sa de Instagram clipuri video și poze ce au pus fanii pe gânduri, dar nimeni nu s-a gândit că atitudinea de „fată rea” a brunetei are vreo legătură cu un consum de droguri.

citește și: Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost prinsă drogată la volan. Tânăra a ieșit la plimbare cu iubitul ei

Acesta a fost și momentul în care lumea și-a amintit cum, în urmă cu doi ani, Fulgi a înjurat, scuipat și amenințat un bătrân, într-o stație de autobuz din București. Imaginile sunt mai mult decât grăitoare și arată faptul că fratele Margheritei de la Clejani are mari probleme cu nervii.

Unele zvonuri vorbesc despre faptul că tânărul suferă de tulburare de personalitate și consumul de droguri îi accentuează crizele de furie.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri