Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost prinsă drogată la volan. Tânăra a ieșit la plimbare cu iubitul ei

Margherita de la Clejani a fost surprinsă, duminică dimineață, la o zi după ce a provocat un accident rutier și a fost depistată sub influența substanțelor halucinogene, alături de iubitul ei. 

Tânăra a trecut peste incidentul de ieri și a ieșit în parc cu iubitul ei, potrivit imaginilor difuzate de Antena Stars.

Ba mai mult, în imagini se poate vedea cum Margherita de la Clejani își sărută cu foc iubitul și continuă să bea dintr-o sticlă cu cidru.

Bărbatul care o însoțea pe Margherita în momentul în care a provocat accidentul, primele declarații: ”I-am zis să nu luăm mașina!”

De cealaltă parte, iubitul fetei pare deranjat de e animalul de companie al cântăreței, motiv pentru care lovește maimuța cu palma peste cap.

Margherita de la Clejani, prinsă sub influența unor substanțe halucinogene la volan

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

Margherita de la Clejani a rupt tăcerea, în sfârșit! Ce a consumat înainte de a provoca accidentul: ”Sunt niște pastile din farmacie!”

″În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație”, se arată într-un comunicat.

Recomandari