Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Gabriela Cristea, confesiuni despre planurile sale de viitor! "Dacă nu faci toate lucrurile astea, râmâi în urmă" | Video

Gabriela Cristea face declaraţii, în exclusivitate, despre reîntoarcerea în televiziune. Şi nu doar atât. Vedeta face mărturisiri de culise despre povestea de dragoste pe care o trăieşte cu Tavi Clonda şi dezvăluie dacă diferenţa de vârstă le-a afectat sau nu relaţia.

Gabriela este mai mare cu Tavi Clonda cu cinci ani, însă vedeta susține ca nu a simțit niciodata această diferența, iar soțul ei o face mereu să se simtă tânăra.

"Pe mine Tavi mă face să mă simt tânără."

Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme! Regimul simplu pe care l-a urmat! "Puteam să fiu în categoria de risc" | VIDEO

Din punct de vedere profesional, fosta prezentatoare sustine că nu a bifat tot ceea ce și-a dorit., dar este într-un proces de reinventare și se simte din nou, pregătita sa se întoarca in televiziune.

"Eu m-am rebranduit de vreo 4-5 ori pâna acum si am reușit, și acum sunt într-un nou proces de rebranduire."

Gabriela Cristea, apariție de senzație, în costum de baie! Vedeta arată fabulos, după ce a slăbit enorm! | Foto

Prezentatoarea este de părere ca acum, dupa ce a făcut doi copii are alte concepții despre viață, pe care poate sa le valorifice foarte bine într-o emisiune de televiziune.

"M-am adaptat și m-am aliniat trendului, sunt extrem de activa pe social media, pentru ca daca nu faci toate lucrurile astea, râmâi în urmă", spunea Gabriela Cristea.

Urmăriți declaratiile vedetei, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari