Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Gabriela Cristea, fotografia din tinerețe care i-a trezit amintiri frumoase. Ce declarație îi face soțului ei

Gabriela Cristea, fotografia din tinerețe care i-a trezit amintiri frumoase. Ce declarație îi face soțului ei

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV.

instagram

Gabriela Cristea, frumoasa soție a lui Tavi Clonda, a postat de curând o fotografie înduioșătoare cu cel mai important bărbat din viața ei.

Frumoasa Gabriela Cristea, care este mămica a două fetițe superbe, a postat pe contul său de Instagram cu peste 230.000 de urmăritori o fotografie adorabilă.

Prezentatoarea TV apare în fotografie alături de soțul ei, menționând că poza e o amintire din tinerețe. Dacă nu ar fi indicat acest lucru, fanii nu și-ar fi dat seama pentru că cei doi arată la fel de frumoși, neschimbați.

Vezi mai multe imagini cu Gabriela Cristea în GALERIE FOTO

Frumosul cuplu s-a apropiat pentru un selfie în care amândoi sunt relaxați și zâmbereți. Tavi Clonda poartă o pălărie și un costum de mariachi, cu chitara în brațe, iar Gabriela are o altă coafură și nuanță a părului.

Citește și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum au reacționat fanii

La descrierea pozei care a strâns peste 5.000 de aprecieri, Gabriela a adăugat descrierea:

“Am gasit o poza din epoca...dinozaurilor😁 Ce bucurie de moment, ce bucurie de poza, ce bucurie de barbat, ce bucurie de viata! @taviclonda #victorienii #tbt

Fanii îndrăgitului cuplu i-au felicitat pe cei doi pentru frumoasa familie pe care o formează. Acestea au fost doar câteva dintre comentarii:

“Superbi!👏”

“Ce bucurie de femeie!👏”

“A trecut ceva timp peste voi 👏😂”

“Cea mai minunată familie 🤗😘❤”

“Ce pereche frumoasa🙏❤”

Familia frumoasă pe care o are Tavi Clonda

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubrii lor s-au născut două fetițe superbe, care le bucură sufletul în fiecare zi.

Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena sunt cele două ființe minunate din viața lui Tavi Clonda.

Gabriela (46 ani) și Tavi (41 ani) se cunosc de foarte mult timp și formează o familie minunată. Deși sunt mai mereu ocupați, cei doi își fac timp și petrec cele mai frumoase momente din viață alături de fetițele lor, care le bucură sufletul în fiecare zi.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie fericită de mai bine de cinci ani și sunt cei mai fericiți părinți. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare și a fost dragoste la prima vedere.

Citește și: Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată. Cum arată picioarele ei în fustă mini după ce a slăbit peste 25 kilograme

Artistul a plăcut-o încă din prima clipă pe frumoasa prezentatoare TV. Deși există o diferență de vârsta de cinci ani între el și Gabriela, nimic nu a stat în calea fericirii lor.

"El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a spus Gabriela Cristea, relatează Spynews.

Recomandari