Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum au reacționat fanii

Tavi Clonda și Gabriela Cirstea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acest lucru este vizibil din fotografiile lor de pe rețelele de socializare. Deși se iubesc foarte mult, cei doi nu s-au lăsat niciodată fotografiați în astfel de ipostaze tandre.

Tavi Clonda și Gabriela Cirstea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acest lucru este vizibil din fotografiile lor de pe rețelele de socializare

Instagram

Tavi Clonda și soția lui, Gabriela Cristea, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar iubirea lor este mai puternică pe zi ce trece. Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii, Victoria și Iris.

Citește și: Când începe reality show-ul „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea” de la Antena Stars

Deși sunt ocupați mai tot timpul cu fetițele lor și cariera în televiziune, se pare că Tavi și Gabriela au găsit un pic de timp și pentru câteva momente de relaxare împreună.

Cum au fost surprinși Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este o femeie superbă, iar cel care i-a furat inima a fost chiar Tavi Clonda, bărbatul cu care a reușit să își facă o familie de-a dreptul minunată.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cei doi au reușit să se detașeze de stresul zilinic de acasă și au decis să plece într-o mică vacanță la munte, unde s-au lăsat filmați în cea mai tandră ipostază de până acum. Gabriela și Tavi au petrecut ziua de miercuri relaxați, într-un jacuzzi ce oferă o priveliște de-a dreptul superbă, însă surpriza pentru fanii a fost gestul lor.

Citește și: Portret de familie înduioșător și gesturi tandre. Cum au fost surprinși Tavi Clonda și Gabriela Cristea lângă bradul de Crăciun

Gabriela Cristea și-a etalat formele senzuale într-un costum de baie întreg, care îi scotea în evidență bustul generos, iar Tavi Clonda a ținut neapărat să îi ofere soției lui un sărut senzual. Videoclipul celor doi a stârnit foarte multe reacții pozitive cu privire la relația lor de iubire, care esre un foarte puternică.

Artistul a adăugat și o descriere clipului. "Acel sărut....hot and cold..", semn că Gabriela l-a cucerit de la primul sărut.

"Moare lumea de necaz că voi vă înțelegeți bine. Multa fericire vă doresc!" sau "Mă bucur pentru voi! Meritați să fiți fericiți!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care îi îndrăgesc și apreciază pe cei doi.

Ce diferență de vârstă e între Tavi Clonda și soția lui, Gabriela Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se iubesc mai mult ca oricând, deși există o diferență mare de vârsta între ei. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, unde a fost dragoste la prima vedere.

Nu le-a stat nimic în cale, nici măcar vârsta. Diferența de vârsta dintre Gabriela (46) și Tavi (41) este de cinci ani, însă acest lucru nu a fost un impediment în relația lor.

"El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a spus Gabriela Cristea, relatează Spynews.

Am rămas fără ajutor. Dar nouă ne place să petrecem timp acasă, în schimb nu mai avem ajutoare. Femeia care ne ajuta la treburi nu mai vine, mama mea ajunge destul de greu de la Brașov. E destul de complicat, ziua noastră începe după nouă seara, când ele se culcă.”, a mărturisit Tavi Clonda, încântat de experiența de tătic.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri