Gabriela Cristea, ținuta care a lăsat la vedere decolteul amplu. Ce a ales să îmbrace frumoasa prezentatoare TV

Gabriela Cristea a uimit pe toată lumea cu o ținută de-a dreptul spectaculoasă, care i-a lăsat la vedere decolteul amplu.

Gabriela Cristea a uimit pe toată lumea cu o ținută de-a dreptul spectaculoasă

Instagram

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV, iar aspectul său fizic, cât și stilul vestimentar sunt principalele elemente care atrag atenția publicului. Aceasta face spectacol de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile din cadrul emisiunii "Urzeala Soacrelor", de la Antena Stars, dar și cu cele din mediul online.

Soția lui Tavi Clonda este o femeie extrem de frumoasă și nu ezită să își afișeze formele provocatoare în fața oamenilor care o îndrăgesc. De asemenea, ținutele sale remarcabile îi scot în evidență atuurile fizice, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale, locul în care este activă și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante noutăți din viața sa.

Citește și: Tavi Clonda, imaginea care a înduioșat inima fanilor. Cum s-a fotografiat alături de cele două fiice

După ce a reușit să slăbească este 25 de kilograme, frumoasa prezentatoare TV a prins mai multă încredere în propria persoană și a început să aleagă piese vestimentare tot mai îndrăznețe.

Cum arată Gabriela Cristea într-o ținută cu decolteu amplu

Recent, Gabriela Cristea și-a încântat cei 244 mii de urmăritori de pe Instagram cu o fotografie de-a dreptul excepțională. Se pare că înainte de a-și surprinde prietenii virtuali, superba bruneta le-a prezentat telespectatorilor ținuta sa impecabilă, care a atras imediat atenția publicului.

Soția lui Tavi Clonda a ales să poarte cele mai office piese vestimentare, care i-au lăsat la vedere bustul generos, silueta de invidiat și picioarele subțiri. Un lucru este evident, vedeta se mândrește cu un corp senzațional și cu cele mai apetisante forme, pentru care a muncit din greu pentru a le menține. Aceasta a asortat o pereche de pantofi negri ce se potrivesc de minune cu ținuta.

Citește și: Portret de familie înduioșător și gesturi tandre. Cum au fost surprinși Tavi Clonda și Gabriela Cristea lângă bradul de Crăciun

Pentru a completa peisajul perfect, nu au lipsit coafura deosebită și machiajul delicat, care i-au pus într-o lumină bună frumoasele trăsături ale feței.

"Liniștea dinaintea furtunii...", a scris Gabriela Cristea la descrierea imaginii, semn că este pregătită pentru o nouă ediție a emisiunii din care face parte.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească vedetei că este frumoasă.

"Doamne, ce femeie superbă!" sau "Ești foarte frumoasă, Gabriela. Nu lua în seamă toate răutățile!", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în acre își menține aspectul fizic.

Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Tavi Clona și Gabriela Cristea s-au întâlnit pe platourile de filmare, unde a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbizz-ul românesc.

Nu le-a stat nimic în cale, nici măcar vârsta. Diferența de vârsta dintre Gabriela (46) și Tavi (41) este de cinci ani, însă acest lucru nu a fost un impediment în relația lor.

"El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a spus Gabriela Cristea, relatează Spynews.

Ultimele știri