Portret de familie înduioșător și gesturi tandre. Cum au fost surprinși Tavi Clonda și Gabriela Cristea lângă bradul de Crăciun

Tavia Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie fericită de mai bine de cinci ani și doi copii împreună. Cei doi au una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbizz-ul românesc și se mândresc cu o dragoste necondițuonată. Iată portretul de familie care a înduioșat admiratorii

Portret de familie înduioșător și gesturi tandre. Cum au fost surprinși Tavi Clonda și Gabriela Cristea lângă bradul de Crăciun

Instagram/Gabriela Cristea

Gabriela (46 ani) și Tavi (41 ani) formează o familie de mult timp și se mândresc cu ceea ce au reușit să clădească. Ambii sunt foarte activi pe rețelele de socializare, unde împart cu admiratorii frânturi din viața lor. Recent cei doi au realizat un portret de familie alături de cele două fiice ale sale Victoria și Iris.

"Crăciun cu iubire vă doresc!", a scris Gabriela Cristea în descrierea albumului.

Tavi Clonda, moment excepțional în finala Te cunosc de undeva! alături de Gabriela Cristea

Tavi Clonda a luat scena cu asalt, cu energie și o atitudine surprinzătoare de fiecare dată, însă nu a fost suficient să intre în marea finală a show-ului "Te cunosc de undeva!". Deși nu a trecut în etapa finală, Tavi Clonda a venit pe scenă cu unul dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun, iar momentul a fost și mai special, deoarece a cântat alături de frumoasa lui soție, Gabriela Cristea.

Cei doi au pășit pe scenă cu emoții, dar nu le-a pus în dificultate prestația, care a fost una senzațională.

Citește și: Tavi Clonda a dezvăluit adevărul despre căsnicia sa cu Gabriela Cristea! „Am rămas fără ajutor”

Îmbrăcată într-o rochie albastră din paiete, care îi scoate în evidență atuurile fizice și trăsăturile frumoase ale feței, Gabriela Cristea a făcut spectacol alături de soțul ei.

Gabriela Cristea se mândrește cu silueta sa

Gabriela Cristea arată fantastic după ce a slăbit enorm și are o siluetă de invidiat. De atunci, vedeta pozează frecvent în ținute sexy si chiar în costum de baie, spre încântarea admiratorilor.

Deși e mama a doua fetițe, Gabriela are o siluetă de invidiat, fiind oricum înzestrată cu o frumusețe nativă. Vedeta își dorește sa revină în televiziune și se declara pregatita pentru asta, de aceea încearca să tină cât mai des legătura cu fanii ei și susține ca s-a este o persoană care s-a reinventat de mai multe ori si care este de părere ca trebuie să te reinventezi de fiecare dată poentru a ține pasul.

Citește și: Gabriela Cristea, poză în cadă. Imaginea îndrăzneață publicată de vedetă pe rețelele de socializare

"Eu m-am rebranduit de vreo 4-5 ori pâna acum si am reușit, și acum sunt într-un nou proces de rebranduire. M-am adaptat și m-am aliniat trendului, sunt extrem de activă pe social media, pentru ca daca nu faci toate lucrurile astea, râmâi în urmă", spunea Gabriela Cristea.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri