Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Gabriela Firea își aniversează ziua de naștere! Ce mesajul i-a scris Florentin Pandele și cum își alintă politicianul soția! "Ești cea mai curajoasă persoană pe care o cunosc"

Este o zi importantă pentru Gabriela Firea. Edilul capitalei își aniversează ziua de naștere. Ocazie cu care de dimineață, mesajele frumoase și pline de gânduri pozitive au curs în lanț pe conturile de socializare ale primarului. Printre ele, și un mesaj deosebit venit din partea soțului, Florentin Pandele.

Gabriela Firea a împlinit patruzeci si opt de ani. Ocazie cu care de dimineață, mesajele au curs pe conturile de socializare ale edilului capitalei. Printre numeroasele urări s-a aflat și una cu totul specială, venită din partea soțului ei, Florin Pandele.

Împăcarea anului în showbiz! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou împreună: "Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului"

Un eveniment atât de important nu putea fi trecut cu vederea de către Pandele, așa că, în dreptul unei fotografii cu iubita sa soție, politicianul a scris cea mai frumoasă declarație de dragoste. Unde mai puneți că și-a alintat partenera de viață cu apelativul " Albinuță"

Ce mesaj a postat Pandele

”La multi ani, soția mea Gabriela - Albinuta! Iti doresc sa ai sanatate de fier, putere de munca de granit, inima de aur si suflet de clestar! Esti cea mai curajoasa persoana pe care o cunosc, atat in fata bolii grave pe care ai avut-o, cat si a nedreptatilor de multe feluri carora le faci fata cu demnitate si optimism. Sa nu uiti ca noi te asteptam seara cu multa iubire acasa. Si ca nimic pe lume..”, a scris el.

Karmen, fata lui Adi Minune, scene fierbinți pe plajă! Ce a făcut artista împreună cu soțul ei, chiar în văzut tuturor! | FOTO

Simpatizanții Gabrielei Firea s-au întrecut în urări care mai de care mai frumoase.

”La mulți ani, cu bucurii împliniri si mai ales sănătate!🦋/ Foarte frumos! La mulți ani din inimă și suflet!/ Superb! LA MULȚI ANI CU BUCURII IN SUFLET!!!!😍💯❤/ La multi ani fericiti cu multă sănătate și multe bucurii!!!”, sunt doar o parte dintre sutele de comentarii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro