Căutare Live

Împăcarea anului în showbiz! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou împreună: "Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului"

După ce de-a lungul timpului și-au aruncat cuvinte grele și s-au despărțit cu scandal, iată că Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda sunt din nou împreună. Cei doi și-au mai dat încă o șansă la dragoste.

S-au despărțit și s-au împăcat de multe ori, însă, au decis că cel mai bine le este unul lângă celălalt. Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat. Cei doi artiști au demonstrat ca dragostea e mai presus de orice.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou împreună

Nicoleta Voicu susține că timpul a rezolvat problemele dintre ei, iar Gheorghe Turda este cel care a făcut primul pas. împăcare a venit pe Facebook.

Artista de muzică populară, Nicoleta Voicu, a ajuns să trăiască din pensia părinţilor! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda nu-și mai permite traiul în capitală. Ce dramă trăiește cântăreața! |Video

Artistul ar reacționat la una dintre postările ei de pe rețelele de socializare, fiind impresionat de felul în care s-a descris. După aceea, s-au întâlnit și au realizat că nu pot sta prea mult unul fără celălalt.

„S-au așezat lucrurile în timp și au tot venit reacții pozitive din partea lui Gheorghe Turda către mine. a lăsat câteva rânduri la una dintre postările mele în care spuneam că sunt un om care și-a văzut tot timpul de viața lui, care nu a destrămat familia nimănui. Și cred că i-a plăcut foarte mult. Cunoscându-mă, a simțit nevoia să lase câteva rânduri acolo și m-a impresionat acest lucru. Au fost de la început câteva tatonări. Ne-am tot întâlnit. Noi am tot fost văzuți de vecinii mei împreună. Eu sunt o persoană asumată.”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Artista și-a anunțat fanii despre împăcare lor, postând un video pe pagina sa de socializare, în care l-a etichetat și pe marele artist Gheorghe Turda, în timp ce se aflau la o terasa, savurau o limonada si ascultau muzica.

Cu toate acestea Nicoleta Voicu susține că nu ar vrea să o considere momentan relație, ci mai mult un moment de pace și liniște. Își dorește să ia lucrurile ușor pentru a nu mai suferi o alța separare.

Karmen, fata lui Adi Minune, scene fierbinți pe plajă! Ce a făcut artista împreună cu soțul ei, chiar în văzut tuturor! | FOTO

După ce au apărut in presa articole cu privire la împăcarea celor doi artisti, Nicoleta Voicu a ținut să faca o prezizare pe pagina sa de Facebook, în care aducea mulțumiri presei, care susținea artista,și-ar fi adus aportul la împăcarea lor, într-o oarecare măsură.

O fi împăcarea anului, nu zic ba, dar cu cei 30 de ani în loc de 23 ..., e ceva care dă cu +7.
Uite chiar și așa, eu tot vă iubesc, dragi colegi din presa scrisă, fiindcă și voi ați avut aportul vostru🖊📰
Și cei din televiziune...🎥
Totul a contat și am conturat împreună acest prezent.
Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului...
Noi doi le facem pe toate !
Vă multumesc!
🌺
Citește și
colaj de imagini cu icoane cu sfantul andrei si un scris pe mijloc
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Nicole Cherry a publicat o imagine emoționantă cu ea și fiica ei, la scurt timp după ce a născut. Ce mesaj a transmis artista
Nicole Cherry a publicat o imagine emoționantă cu ea și fiica ei, la scurt timp după ce a născut. Ce mesaj a transmis artista
Nicole Cherry a publicat o imagine emoționantă cu ea și fiica ei, la scurt timp după ce a născut. Ce mesaj a transmis artista
elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Mai multe articole
Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri