Împăcarea anului în showbiz! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou împreună: "Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului"

După ce de-a lungul timpului și-au aruncat cuvinte grele și s-au despărțit cu scandal, iată că Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda sunt din nou împreună. Cei doi și-au mai dat încă o șansă la dragoste.

S-au despărțit și s-au împăcat de multe ori, însă, au decis că cel mai bine le este unul lângă celălalt. Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat. Cei doi artiști au demonstrat ca dragostea e mai presus de orice.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou împreună

Nicoleta Voicu susține că timpul a rezolvat problemele dintre ei, iar Gheorghe Turda este cel care a făcut primul pas. împăcare a venit pe Facebook.

Artista de muzică populară, Nicoleta Voicu, a ajuns să trăiască din pensia părinţilor! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda nu-și mai permite traiul în capitală. Ce dramă trăiește cântăreața! |Video

Artistul ar reacționat la una dintre postările ei de pe rețelele de socializare, fiind impresionat de felul în care s-a descris. După aceea, s-au întâlnit și au realizat că nu pot sta prea mult unul fără celălalt.

„S-au așezat lucrurile în timp și au tot venit reacții pozitive din partea lui Gheorghe Turda către mine. a lăsat câteva rânduri la una dintre postările mele în care spuneam că sunt un om care și-a văzut tot timpul de viața lui, care nu a destrămat familia nimănui. Și cred că i-a plăcut foarte mult. Cunoscându-mă, a simțit nevoia să lase câteva rânduri acolo și m-a impresionat acest lucru. Au fost de la început câteva tatonări. Ne-am tot întâlnit. Noi am tot fost văzuți de vecinii mei împreună. Eu sunt o persoană asumată.”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Artista și-a anunțat fanii despre împăcare lor, postând un video pe pagina sa de socializare, în care l-a etichetat și pe marele artist Gheorghe Turda, în timp ce se aflau la o terasa, savurau o limonada si ascultau muzica.

Cu toate acestea Nicoleta Voicu susține că nu ar vrea să o considere momentan relație, ci mai mult un moment de pace și liniște. Își dorește să ia lucrurile ușor pentru a nu mai suferi o alța separare.

Karmen, fata lui Adi Minune, scene fierbinți pe plajă! Ce a făcut artista împreună cu soțul ei, chiar în văzut tuturor! | FOTO

După ce au apărut in presa articole cu privire la împăcarea celor doi artisti, Nicoleta Voicu a ținut să faca o prezizare pe pagina sa de Facebook, în care aducea mulțumiri presei, care susținea artista,și-ar fi adus aportul la împăcarea lor, într-o oarecare măsură.

O fi împăcarea anului, nu zic ba, dar cu cei 30 de ani în loc de 23 ..., e ceva care dă cu +7.
Uite chiar și așa, eu tot vă iubesc, dragi colegi din presa scrisă, fiindcă și voi ați avut aportul vostru🖊📰
Și cei din televiziune...🎥
Totul a contat și am conturat împreună acest prezent.
Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului...
Noi doi le facem pe toate !
Vă multumesc!
🌺
Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole
Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri