Căutare Live

Gabriela Prisăcariu face noi dezvăluiri despre provocările vieții de mămică. “Nu avem un program, suntem vai de capul nostru”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu 4 luni și a decis să vorbească deschis despre provocările cu care se confruntă.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu 4 luni și a decis să vorbească deschis despre provocările cu care se confruntă.

Instagram

Gabriela Prisăcariu, frumosul model în vârstă de 29 ani, a vorbit deschis despre cum e pentru ea experiența de a avea un bebeluș și cum face față tuturor provocărilor. Vedeta a vorbit pe Insta Stories pentru comunitatea ei de urmăritori.

Frumoasa blondină fusese întrebată de urmăritoarele ei cum a reușit să convingă pe bebelușul ei să doarmă în pătuț. De aici, Gabriela a început să povestescă despre regimul de odihnă al lui Luca, de câte ori se trezește pe noapte și cât mănâncă.

Dezvăluirile Gabrielei Prisăcariu despre experiența de a fi mamă

Chiar dacă e mereu obosită și doarme în reprize, Gabriela a spus că micuțul ei Luca este cea mai mare bucurie a ei. În ciuda programului încărcat, Gabriela găsește timp pentru a merge și la sală. Ea a reluat antrenamentele în urmă cu câteva zile și plănuiește să fie din nou în formă, așa cum arăta înainte de a rămâne însărcinată.

Citește și: Cum își distrează Dani Oțil băiețelul de aproape 4 luni. În ce ipostaze haioase l-a filmat Gabriela Prisăcariu

“Am primit multe mesaje în care mă întrebați cum am reușit să îl pun pe bebe în pătuț. Nici eu nu știu cum mi-a ieșit. Cred că am avut noroc. Oricum 2 zile îmi iese, o zi nu. Ce-i drept astăzi a fost pentru prima dată când a dormit în pătuțul lui o oră întreagă. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu sunt în măsură să dau niciun sfat legat de somn, de bebeluș. Noi nu avem un program, suntem vai de capul nostru”

Gabriela a dezvăluit că îi e atât de drag fiul ei încât preferă ca noaptea să doarmă cu ei în pat. De asemenea, această metodă este și mai ușoară pentru proaspăta mămică atunci când vine vorba de alăptat.

Ce spune Gabriela despre bebelușul ei

„El noaptea încă doarme cu noi în pat, din simplu motiv pentru că îmi este mie comod să îl alăptez. Și așa mă trezesc de multe ori noaptea. Mănâncă din 2 în 2 ore. Dacă ar mai fi să mă și ridic, să mă duc în altă cameră...Nu! cât timp îl alăptez o să doarmă cu noi în pat și îmi și place. Este atât de mic și să îi simt mirosul, e atât de drăgălaș. (...) Sunt sigură că nu o să mai am momentele astea așa că mă bucur de el cât pot eu de mult”, a mai adăugat soția lui Dani Oțil.

Citește și: Video-ul emoționant postat de Gabriela Prisăcariu la aniversarea a 2 ani de la logodnă | VIDEO

Gabriela Prisăcariu a vorbit și despre alegerea ei de a-și hrăni bebelușul și cu formulă, nu doar prin alăptare. Se pare că cel mic are reflux destul de des și medicul i-a recomandat tinerei mămici să folosească și o altă metodă de hrănire a bebelușui.

„Și pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, recent am început să îi dau și formulă în completare. Am schimbat, suntem la a 3-a formula. (...) Și ce-i drept este mai liniștit. (...) Totul a fost doar la sfatul medicului”, a mai zis Gabriela pe Insta Stories.

Cum arată casa în care locuiește Romeo Fantastik. Are o cameră în care face și muzică... Cum arată Andreea Ibacka fără strop de machiaj. Actrița din serialul Adela și-a surprins urmăritorii de pe Instagram...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x