Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Gabriela Prisacariu, ”jefuită” pe față! Ce a pățit iubita lui Dani Oțil: "Ce este cu voi? De ce nu-mi dați un mesaj?"

Gabriela Prisacariu se confruntă cu o situație foarte neplăcută. Cum este activă pe rețelele de socializare, iubita lui Dani Oțil s-a gândit să împărătășească totul cu fanii săi.

Gabriela Prisacariu

Iubita lui Dani Oțil a fost”jefuită” pe față! Gabriela Prisacariu le-a împărtășit totul fanilor de pe rețelele de socializare!

Blondina și-a comandat un set de haine de pe un site de pe Internet. Toate bune până aici, însă, când a venit coletul a avut parte de o mare surpriză: dimensiunile nu corespundeau.

Victorie, dulce victorie! Lora și Ghenu s-au întors în România, după ce au fost blocați 5 luni în Bali. Fanii au reacționat imediat

Iubita lui Dani Oțil, ”jefuită” pe față

Cu calm și fără a face vreun scandal, fotomodelul le-a explicat situația celor care s-au ocupat de comanda sa, urmând ca setul să fie schimbat.

”Dacă până acum v-am făcut diverse recomandări de unde vă puteți cumpăra diverse hăinuțe, accesorii, astăzi vreau să vă fac o recomandare de unde să nu vă cumpărați nimic. Ideea este următoarea. Am văzut pe un site un set care mie mi-a plăcut foarte mult, l-am comandat, l-am plătit. Mi-a ajuns setul care, bineînțeles, nu era pe dimensiunile mele așa cum mi s-a promis. Le-am spus oamenilor și mi-au zis că-mi vor trimite altul.”, a zis ea pe Instagram.

Ce a pățit Gabriela Prisacariu?

Și acum e acum! Se pare că de mai bine de două săptămâni, blondina este dusă cu ”zăhărelul”. Gabriela le-a spus fanilor că cei de la firma respectivă nu-i mai răspund la mesaje și că vrea doar să știe dacă își va mai primi sau nu coletul.

Așa ceva n-ai mai văzut! Cum se distrează Delia și Loredana în pauzele de la filmări. Artistele au făcut show total la X Factor | Video

Deși nu este vorba despre o sumă foarte mare, modelul a ținut să le atragă atenția celor din mediul online, în cazul în care au de gând să facă vreo comandă de pe site-ul respectiv.

”A trecut o săptămână, coletul nu a ajuns. Din punctul lor de vedere, era o problemă cu curierul. A mai trecut încă o săptămână și de trei zile nu mi se mai răspunde la mesaje, surpriză! Ce este cu voi? De ce nu-mi dați un mesaj? Nu este vorba de o sumă foarte mare, repet.”, a adăugat iubita lui Dani Oțil.

Recomandari