Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Așa ceva n-ai mai văzut! Cum se distrează Delia și Loredana în pauzele de la filmări. Artistele au făcut show total la X Factor | Video

Delia, Loredana, Ştefan Bănică şi Florin Ristei s-au reîntâlnit pentru o misiune comună: aceea de a descoperi factorul X într-un nou sezon al show-ului de la Antena 1. Mai mult decât voce, asta e ceea ce caută cei patru juraţi.

Juriul X Factor

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei sunt cei patru membri ai juriului în cel de-al nouălea sezon X Factor, care va avea premiera în această toamnă, la Antena 1.

Cei patru juraţi s-au revăzut la pupitrul audiţiilor cu mult chef de show şi glume mai savuroase ca oricând, semn că aşteptau cu nerăbdare această revenire.

Ah, ce trup, ce picioare! Cât de bine arată iubita lui Speak în costum de baie. Ștefania i-a făcut pe fani să exclame: “Ești perfectă!” | Foto

Ce fac Delia și Loredana în pauzele de la filmări?

Frumoasele artistele se distrează în pauzele de la filmările pentru noul sezon X Factor. Delia a postat pe TikTok un filmuleț care nu mai are nevoie de nicio explicație.

"Cand ..efectiv nu mai poti🎬😅", a scris Delia.

@delia

Cand ..efectiv nu mai poti🎬😅

♬ original sound - delia

Delia și Loredana s-au întors din vacanță cu forțe proaspete. Și pentru muncă, dar și pentru nebunii.

Voia bună a împânzit platourile de la X Factor! Noii jurați se simt excelent în această formulă, dovadă și distracția nemaipomenită de care au parte spectatorii în pauze.

Muzica a fost dintotdeauna în viața lor, așa că nici nu contenesc să facă altceva atunci când concurenții se pregătesc să intre pe celebra scenă.

Delia și Lore le-au oferit tuturor prezenți un spectacol de zile mari, după ce au început să cânte amândouă o piesă dragă inimii lor.

@vedeteofiicial

Loredana & Delia ##foryou ##delia ##loredanagroza in pauza de filmare cele doua artiste cânta .....

♬ sunet original - vedeteofiicial

La finele spectacolului ținut în fața tuturor, cele două soliste s-au mutat în culise unde și-au terminat recitalul.

Simona Gherghe revine în televiziune? Ce emisiune vrea să prezinte vedeta: "Mi-e dor de starea aia de live"

X Factor este o competiție televizată

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

În 2018, X Factor România ajungea la cel de-al optulea sezon, finaliștii ediției fiind: Bella Santiago (Delia), Doinița Ioniță (Ștefan Bănică), Ioana Bulgaru (Ștefan Bănică) și Cristian Moldovan (Carla's Dreams). Marea finală a fost difuzată pe 23 decembrie 2018, iar câștigătoarea sezonului 8 a fost Bella Santiago.

Recomandari