Căutare Live

George Buhnici, luat din nou în vizor pentru comentarii din trecut. Ce a zis și cine l-a taxat acum

George Buhnici a fost aspru taxat pentru comentariile făcute la adresa femeilor care nu au o siluetă ca trasă prin inel. De curând, noi informații despre comentarii ale lui din trecut, au ieșit la iveală.

George Buhnici și-a cerut scuze femeilor care s-au simțit jignite de comentariile sale

Instagram

George Buhnici și-a câștigat mulți susținători prin prisma informațiilor utile pe teme legate de mașini, tehnologie și case smart.

Însă, luat de val, în urmă cu ceva timp a precizat că femeile plinuțe ar trebui să mai treacă pe la sală, dacă tot se afișează nonșalant, pe plajă, în timp ce și-a lăudat soția, folosind un apelativ controversat, minoră.

Buhnici a stîrnici reacții cu niște comentarii la adresa unor fete de 13 ani

După ce a stârnit reacții în lanț și a și perdut ceva contracte, Buhnici și-a cerut scuze public, însă, doar o perioadă scurtă, valul de hate a fost pus pe pauză.

Internauții l-au luat la puricat comentariile din trecut și au scos la iveală alte glume considerate nepotrivite pe care Buhnici le-a spus, potrivit Fanatik.

Astfel, în 2013, acesta făcea glume nepotrivite la adresa unor fete de 13 ani. Mircea Badea a văzut imaginile și a reacționat, comparându-l cu Alexandru Cumpănașu.

Citește și: George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere de la CNCD, după declarațiile scandaloase. Ce i s-a întâmplat

Ulterior, au apărut și alte afirmații controversate. A judecat o femeie cu kilograme în plus pentru că a mâncat o merdenea, iar soția, Lorena Buhnici, a numit bamele „mâncare de săraci”.

Citește și:Câți bani face George Buhnici din Youtube. Ce sumă fabuloasă a încasat doar în 2022 și cum l-a afectat scandalul recent

Recent, s-a viralizat pe TikTok un videoclip din anul 2013, dintr-un vlog în care testa o mașină. În timpul discuției cu Marian Andrei, jurnalistul care îl însoțea, acesta i-a spus că două fete, care aveau în jur de 10-13 ani, i-au văzut mașina și s-au bucurat că este roșie.

În replică, George Buhnici l-a întrebat dacă le-a luat la discotecă, fiind de vârstă apropiată, însă interlocutorul său nu a gustat acest tip de umor.

Mircea Badea a văzut imaginile iar reacția sa a fost una acidă.

Eu mă simt rău, dar nu înțeleg despre ce discută. Ce Jilava, care e la Jilava? Cum a reușit unul ca ăsta, în țara asta, să existe cumva?

Mie nu mi-ar da prin cap să mă uit ce măcăne Buhnici pe Youtube despre orice. M-aș uita vreodată? Nu! Și totuși înțeleg că avea contracte, se uită unii în dinții lui să ia lumină.

Doamne! E noul Cumpănașu. Dacă vreți să discutăm despre Buhnici, invariabil discuția este despre țara asta, a spus Mircea Badea, potrivit sursei citată.

Rică Răducanu are mari probleme de sănătate și a fost operat. De ce a ajuns fostul portar pe masa de operații... Dani Mocanu vrea să vină în ajutorul oamenilor. În ce afacere neșteptată s-a hotărât să investească banii câștigați din ...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x