Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Gest din dragoste făcut de Chef Sorin Bontea pentru soția sa! Admiratoarele lui au rămas fără cuvinte! |Foto

Chef Sorin Bontea a ieșit la cumpărături, iar la întoarcere i-a adus soției flori. Nu o floare, nu un buchet, ci un cărucior pentru cumpărături, plin cu miresme de primăvară.

Gest din dragoste făcut de Chef Sorin Bontea pentru soția sa

playtech.ro

Se pare ca Chef Sorin Bontea surprinde de fiecare dată, cu fiecare postare publică pe care o face pe conturile sale de socializare. Așa descoperim noi calități ale renumitului Chef.

Pe Chef Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, dar stai să vezi cum arată soția lui | FOTO

Cu certitudine calitățile demonstrate în cadrul emisiunii "Asia Express" le demonstrează si în familie, unde se pare că este un soț devotat, implicat și foarte responsabil în ce privește activitățile gospodăreșți.

Dacă de curând era angajat într-o provocare chiar în curtea casei sale, unde avea de dus la bun sfârșit misiunea de a vopsi gardul, de această dată se pare că provocarea are legătura tot cu spațiul casnic. Și nu este vorba de bucătarie, cum probabil credeați, ci cu grădina.

Chef Sorin Bontea oferă flori soției ori de câte ori are ocazia

Dacă până acum știam despre Chef Sorin Bontea ca oferă trandafiri soției ori de câte ori are ocazia, lucrul acesta demonstrând că este un romantic incurabil, de aceast,a dată a ales să-i ofere ceva mai multe flori.

Ce gest de omenie a făcut Chef Sorin Bontea, după finala "Asia Express!" Pentru asta merită tot respectul!

Plecat după cumpărături, Sorin Bontea a împărtășit cu fanii o fotografie, în care simpaticul Chef apare cu un carucior de cumparături, plin cu flori.

În dreptul fotografie Sorin Bontea a postat si o descriere care care i-a cucerit de-a dreptul pe fani, dar mai ales pe admiratoarele vedetei tv.

"Așa ofer eu flori soției."

Așa ofer eu flori soției 😉

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official) pe

Recomandari