Live acumObservator 06
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Gestul emoționant făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga, în 2014, înainte să fie operat pe creier

În urmă cu cinci ani, Leo Iorga era operat pe creier, asta după ce în 2011 fusese diagnosticat cu cancer pulmonar. A luptat pentru viața sa, iar visul cu care se trezea în fiecare zi era acela de a mai urca pe scenă, în fața fanilor. În 2014, Gigi Becali sărea în ajutorul lui Leo Iorga, oferindu-i suma necesară pentru a face intervenția chirurgicală pe care medicii i-o recomandaseră.

Gigi Becali i-a donat lui Leo Iorga, în 2014, suma necesară operației pe creier

150.000 de euro ar fi fost banii pe care latifundiarul din Pipera, prin intermediul fundației care îi poartă numele, i-ar fi donat în scopul operației lui Leo Iorga.

Citește și:

Leo Iorga va fi înmormântat marți. Soția sa, mesaj cutremurător lângă sicriul artistului: "Vei fi cu Teo Peter, cu Gyuri Pascu"

Cui îi rămâne averea lui Leo Iorga. Artistul și soția lui stăteau chirie în București

Solistul avea grave probleme de sănătate şi trebuia să fie operat de urgenţă pe creier pentru extirparea unei tumori. Nu avea, însă, banii suficienți pentru intervenție.

„Chirurgii au spus că e cel mai probabil să rămân paralizat după o operaţie clasică. Acum îmi mişc mai greu piciorul drept. Nu mi-a fost frică. Toţi mergem într-acolo, într-un fel sau altul. La prima intervenţie mi-am făcut bilanţul”, declara Leo Iorga la acea vreme.

Latifundiarul din Pipera a fost impresionat de drama prin care trecea solistul trupei Compact.

Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019, pe un pat de spital

Din 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân. Boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul. A trecut prin mai multe operaţii şi le-a trecut cu încredere şi curaj, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie.

Nimic din toate astea nu l-au ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte până în clipa în care s-a dus spre "Un alt început".

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro