Cui îi rămâne averea lui Leo Iorga. Artistul și soția lui stăteau chirie în București

Leo Iorga a murit la doar 54 de ani, după o luptă grea cu cancerul, care l-a măcinat încă din 2011, atunci când a fost diagnosticat cu boala nemiloasă. Artistul lasă în urmă o familie îndurerată, doi fii și o soție, alături de colegi de scenă și sute de mii de fani.

Ultima imagine cu Leo Iorga în viață, alături de soția sa, Paula

ciao.ro

Familia îi va moșteni averea, căci Leo Iorga s-ar fi asigurat că bunurile agonisite în viața sa de artist sunt pe mâini bune. A trecut două maşini, un teren, dar şi pensiunea pe care o avea la Eforie Nord pe numele soţiei şi al copiilor.

În Bucureşti stau într-un apartament din Berceni pentru care plătesc chirie’, declarau pentru Click! surse din apropierea celor doi.

Cui îi rămâne averea lui Leo Iorga. Artistul și soția lui stăteau chirie în București

Citește și:

Povestea de viață a lui Leo Iorga. A făcut Marină Militară, tâmplărie, apoi a luat microfonul: "Cântam, mă opream și aprindeam artificii pe scenă"

S-a mai dus o legendă! Teo Peter, Emil Laghia, Leo Iorga...​

Leo și Paula Iorga au fost căsătoriți 25 de ani, dar au avut probleme în relație

Cea care i-a stat alături până în clipa morții a fost soția sa, mama celor doi copii, Edy și Paul.

”Leo nu va divorţa niciodată, a făcut un jurământ, nu vrea să fie bârfit de nimeni, este artist, preferă să evite scandalul. Acum se înţelege mai bine cu Paula, ea s-a luptat mult să şi-l apropie din nou. El stă mai mult pe acasă, ba chiar petrec împreună de Sărbători. Au împreună doi copii, pe Eddy, şi ei au dorit să-şi ţină părinţii sub acelaşi acoperiş’, declarau apropiaţii lor.

Leo Iorga a murit. În 2014, artistul fusese operat pe creier

Din 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân. Boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul. A trecut prin mai multe operaţii şi le-a trecut cu încredere şi curaj, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie.

Nimic din toate astea nu l-au ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte până în clipa în care s-a dus spre "Un alt început".

Ultimele știri