Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gestul neașteptat al celei mai cuminți actrițe de la Hollywood. Jennifer Garner, goală în cadă

Jennifer Garner, frumoasa actriță care a devenit celebră după rolul din “Azi 13, mâine 30 de ani”, s-a filmat într-o ipostază neașteptată. Fanii celebrei actrițe de la Hollywood au reacționat imediat.

Jennifer Garner arată excepțional la vârsta de 48 de ani.

getty

Jennifer Garner, actrița în vârstă de 48 de ani, cunoscută ca fiind una dintre cele mai cuminți actrițe de la Hollywood s-a filmat goală în cadă. Într-o campanie de promovare al unui brand celebru, Jennifer apare făcând baie, acoperită doar de spumă.

Mamă a trei copii, Jennifer s-a dezbrăcat de inhibiții și haine, apărând într-o ipostază total neașteptată pentru cei 10 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Jennifer apare purtând doar niște accesorii în timp ce se filmează arătând rutina ei de îngrijire pentru păr. Pe lângă postările sale în care promovează o viață sănătoasă și rețete delicioase, Jennifer susține și importanța meditației prin yoga.

În prezent, Jennifer lucrează la filmul “Yes Day” care va apărea în curând pe marile ecrane, dar și pe Netflix. Premiera pe platforma de streaming este 12 martie.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Garner în GALERIE FOTO

Pe lângă actorie, Garner a cofondat compania de hrană organică pentru copii, Once Upon a Farm, şi este ambasador al organizaţiei Salvaţi Copiii.

Citește și: Minune. Cum s-a transformat „băiețelul” din imagine în cea mai frumoasă femeie din lume

Jennifer Garner, considerată cea mai frumoasă femeie

În 2019, publicația People a numit-o pe Jennifer Garner cea mai frumoasă femeie a anului. Premiul obținut nu a fost acordat doar pentru frumusețea ei fizică sau pentru actorie, dar și pentru realizările sale personale și evenimentele cu scop caritabil.

Actrița a recunoscut pe-atunci că nu e mereu feminină, cu un look bine pus punct. Deseori se îmbracă în haine comode, în special pentru că cei trei copii ai săi sunt mereu prin preajmă și o solicită foarte mult.

Actrița nu pare să aibă noroc în dragoste

În ciuda faptului că arată extraordinar la vârsta ei, Jennifer nu pare să aibă noroc în dragoste. Faimoasa actriță a fost soția actorului Ben Affleck, cu care a fost căsătorită timp de 10 ani, din 2005 până în 2015. Cei doi au împreună două fete și un băiețel. În prezent, celebrii actori împart custodia celor trei copii.

Citește și: "Eram un băiețoi în adolescență, nu mă vedeam nici măcar drăguță!" Jennifer Garner, cea mai frumoasă femeie a anului 2019

Motivul separării lui Jennifer de Ben Affleck a fost viciul pe care îl avea actorul. Ben Affleck avea probleme grave cu consumul de alcool. Acest lucru le-a afectat căsnicia, dar și relația lor după ce s-au despărțit. După finalizarea divorțului, în 2018, Jennifer Garner a devenit iubita lui John C. Miller, un om de afaceri înstărit, însă relația cu acesta s-a încheiat în 2020.

Deși a avut o viață amoroasă zbuciumată, Jennifer este fericită alături de cei trei copii ai săi, muncind din greu la filmări pentru noile sale proiecte.

Recomandari