Căutare Live

Gestul neașteptat făcut de Andreea Bălan pe patul de spital! Tatăl artistei, mărturisiri neașteptate: ”M-a sunat să mă roage să...”

Andreea Bălan a trecut prin momente dramatice în timpul operației de cezariană pe care a suferit-o zilele trecute, iar acum tatăl acesteia a făcut mărturisiri neașteptate. 

Andreea Bălan a trecut prin momente dramatice în timpul operației de cezariană pe care a suferit-o zilele trecute, iar acum tatăl acesteia a făcut mărturisiri neașteptate.

Mai exact, Săndel Bălan a mărturisit că a fost sunat de fiica sa chiar de pe patul de spital și, mai mult de atât, el a dezvăluit și ce au discutat.

Informaţii de ultim moment despre Andreea Bălan

Astfel, el a mărturisit că Andreea i-a interzis să mai facă declarații despre starea ei de sănătate.

”Andreea m-a sunat să mă roage să nu mai dau niciun fel de declarații despre ea și, mai ales despre problemele ei medicale. Ea citește tot ce s-a scris. Și au fost multe lucruri care-i fac rău. Și nu are voie să fie agitată”, a mărturisit Săndel Bălan pentru Libertatea.

Operația de cezariană i-ar fi putut fi fatală Andreei Bălan. Medicul care a asistat-o la naștere a făcut primele declarații

Mai mult de atât, el a precizat că nu a vizitat-o pe Andreea și așteaptă ca ea să-i spună când poate să primească vizite.

Andreea Antonescu, primele declarații după ce a vizitat-o pe Andreea Bălan: ”Toată lumea așteaptă"

”Nu știu când se externează, încă nu am fost să o văd, la spital. Probabil va mai sta, pentru a fi sub observație medical. Aștept să mă anunțe ea când să vin”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Embolia cu lichid amniotic, complicația suferită de Andreea Bălan. Ce este și cum se manifestă... Andreea Bălan, primele declarații de pe patul de spital: ”Două zile de luptă ca să trăiesc!”...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri