Gestul Prințului Charles și al Camillei de ziua lui Archie. Ce au făcut pentru nepotul pe care nu l-au mai văzut de luni bune

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall au postat pe rețelele de socializare un mesaj cu ocazia zilei de naștere a nepotului Archie, băiețelul lui Harry și al lui Meghan Markle.

Gestul Prințului Charles de ziua lui Archie. Ce a făcut pentru nepotul pe care nu l-a mai văzut de 1 an

Getty Images

Clarence House a împărtășit o fotografie ce-l arată pe Prințul Charles care privește cu drag spre bebelușul Archie, ce este ținut în brațe de către tatăl său, Harry.

Ce mesaj i-a transmis Prințul Charles nepotului Archie

”La mulți ani lui Archie, care împlinește astăzi doi ani”, au scris Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, lângă imaginea în care Archie este cuibărit în brațele tatălui său.

Pe lângă Archie, Charles este, de asemenea, bunicul celor trei copii ai Prințului William cu Kate Middleton: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Acesta va deveni bunic pentru a cincea oară când Ducesa de Sussex va naște o fetiță, în această vară.

Citește și: Simon Dorante-Day susține că e copilul ilegitim al Prințului Charles și al Camillei, ducesa de Cornwall

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai 2019 la Spitalul Portland din Londra. Micuțul avea aproape un an când părinții săi au ales să se mute în Canada, apoi în SUA, după ce au renunțat la rolurile lor din Familia Regală Britanică.

Acum, Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc într-un conac din Montexito, Santa Barbara, împreună cu băiețelul lor și cei doi câini ai cuplului.

Meghan Markle și Prințul Harry își țin copilul departe de ochii curioșilor

De la nașterea lui, puține fotografii cu Archie au fost publicate de Familia Regală Britanică, în comparație cu cele care îi arată pe copiii Ducilor de Cambridge.

În afara de instantaneele adorabile de la botezul micuțului și câteva imagini surpinse de fotografii publicaților la vizitele oficiale, Prințul Harry și Meghan au publicat rar capturi cu primul lor copil.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. Gestul tandru făcut de Kate Middleton față de Prințul Charles după slujba funerară

Acum, la aniversarea de doi ani a lui Archie, părinții săi au urcat pe internet o poză cu micuțul care se bucură de un balon.

Ultimele știri