Gina Pistol a făcut marele anunț. Când va naște prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite

Recent, într-un live făcut pe iubitul ei pe Tik Tok, Gina Pistol a devăluit în cât timp va deveni mămică. Frumoasa prezentatoare Chefi la cuțite este nerăbdătoare să întâmpine venirea pe lume a micuței ei.

Gina Pistol va naște în curând, devenind mamă pentru prima dată.

instagram

Gina Pistol și Smiley vor deveni în curând părinții unei fetițe. Chiar dacă cei doi au făcut glume pe seama numelui pe care îl vor alege, încă nu au stabilit ceva clar.

Sarcina Ginei se apropie de termen și a povestit că mai are de așteptat doar 2-3 săptămâni până când își va ține în brațe fetița. Emoționați și nerăbdătorii, viitori părinți au pregătit deja camera bebelușelei și au renovat casa în care locuiesc.

Gina Pistol va naște la începutul lunii martie, devenind mămică pentru prima oară. Frumoasa prezentatoare în vârstă de 40 de ani a povestit fanilor săi de pe Instagram de-a lungul sarcinii prin ce schimbări a trecut.

Prin ce trece Gina Pistol în ultimul timestru de sarcină

Acum, în casa Ginei și a lui Smiley au loc renovări, iar praful și agitația, îi dau o stare proastă frumoasei prezentatoare.

Citește și: Gina Pistol, fotografie sexy pe Instagram: Urmăritor: „O gravidă nu postează așa". Cum a reacționat frumoasa prezentatoare

„Vreau doar să mă culc și să mă trezesc peste două săptămâni când totul o să fie gata”, a mărturisit vedeta pe Instastory.

Gina Pistol a menționat că este lipsită de chef și de energie. Frumoasa prezentatoare urmărește diverse postări pe Instagram și a glumit că „o ia razna” de invidie.

Vezi mai multe imagini cu Gina Pistol în GALERIE FOTO

„N-am nici chef și nici energie și asta pentru că mă culc numai pe la 3-4 dimineața, mă trezesc din oră în oră, iar la ora 8:00 este trezirea. Am zis că dacă mai văd o singură poză cu soare și plajă o iau razna”, a spus Gina Pistol. Ulterior a menționat că glumește în privința plajelor și că le dorește tuturor celor plecați în zone însorite să se bucure de vacanță, ceea ce va face și ea în viitor când va putea, însă acum se ocupă de renovări și curățenie.

Schimbările pe care le-au făcut în casă

„Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a povestit Gina Pistol într-un alt Instastory.

Citește și: Smiley, fotografiat sărutând burtica de gravidă a Ginei Pistol. Imaginea a strâns peste 100.000 de aprecieri

De asemenea, viitoarea mămică a povestit că suferă și de „sindromului picioarelor neliniștite”. Gina Pistol mai are aproximativ cinci săptămâni până când își va putea ține în brațe fetița. Până atunci, frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite își ține la curent fanii în ceea ce privește stările ei din timpul sarcinii.

Ultimele știri