Gina Pistol, fotografie sexy pe Instagram: Urmăritor: „O gravidă nu postează așa". Cum a reacționat frumoasa prezentatoare

Gina Pistol a postat o fotografie cu ea de anul trecut pe rețelele sociale, iar urmăritorii săi au reacționat imediat. Frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite a primit complimente, dar și critici, în fața cărora a răspuns.

Gina Pistol a postat o fotografie sexy, de acum un an, pe rețelele sociale

Antena 1

Gina Pistol a postat pe contul său de Instagram o fotografie de anul trecut, într-o ipostază extrem de sexy, pe iaht.

„Na că am și eu poză cu marea. Bine, poza este de anul trecut. Mi-am permis s-o folosesc pentru că nu-s mari diferențe. Avem parul puțin mai scurt. Cam atât”, a glumit prezentatoarea d ela Chefi la cuțite pe rețelele sociale, aceasta fiind în prezent însărcinată în 8 luni.

În imagine frumoasa Gina Pistol apare într-un costum d ebaie întreg, roz, uitându-se în zare.

Ce reacții a stârnit fotografia postată de Gina Pistol

Peste 72 de mii de fani au apreciat postarea Ginei Pistol, iar unii nu au ezitat să o complimenteze.

Citește și: Prin ce trece Gina Pistol în ultimul timestru de sarcină: „O iau razna”. Prezentatoarea a povestit cu ce provocări se confruntă

„Ești minunată oricum! Sarcina te face să radiezi prin toti porii!” Ești și acum la fel de minunată și frumoasă”, „Ești superbă”, „Ai un suflet în plus acum”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Gina Pistol.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Totuși, Gina Pistol a primit și o critică, căreia i-a răspuns cu ironie:

„Nu-ți stă bine mai ales așa o gravidă nu postează așa”, a scris un urmăritor.

„Scuză-mă, mi-a căzut basmaua pe ochi și am postat o poză greșită.Voiam sa postez poza de la râu când am fost să spăl rufele”, a fost reacția Ginei Pistol.

Comentariul răutăcios adresat Ginei Pistol a fost rapid taxat de fanii prezentatoarei, care au continuat să o complimenteze și să-i ureze sarcină ușoară.

Cum au anunțat Gina Pistol și Smiley că vor fi părinți

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu:

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus GIna Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Citește și: Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Ultimele știri