Antena Căutare

Gina Pistol a vorbit despre nuntă. Ce spune prezentatoarea Chefi la Cuțite despre pasul cel mare: „Plănuim să facem și nunta”

Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre nuntă. Ce spune prezentatoarea Chefi la Cuțite despre ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă și ce planuri a făcut pentru marele eveniment.

Gina Pistol, în platoul Chefi la Cuțite Galerie
Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre nuntă. Ce spune prezentatoarea Chefi la Cuțite despre ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă și ce planuri a făcut pentru marele eveniment. | Antena 1

Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley și se bucură din plin de timpul petrecut alături de el, dar și de fetița pe care o au împreună. Cu toate că cei doi au devenit părinți în urmă cu doi ani, nu au vorbit foarte mult despre planurile de nuntă.

Au preferat să rămână discreți în privința marelui eveniment din viața lor, dar iată că acum, prezentatarea Chefi la Cuțite le-a dezvăluit jurnaliștilor Spynews că 2023 ar putea fi un an al schimbărilor pentru ei.

Gina Pistol, pregătită să facă pasul cel mare. Prezentatoarea Chefi la Cuțite a vorbit despre nuntă: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Nunta este cel mai important eveniment din viața unui cuplu, așa că totul trebuie să fie la superlativ. Gina Pistol a spus că se gândește ca anul acesta să facă nunta cu Smiley și declară că deja este presată de timp, mai ales că nu știe când a trecut luna ianuarie deja. Prezentatoarea nu a dat detalii despre anvergura evenimentului, însă cel mai probabil, cei doi vor alege un eveniment intim, așa cum au procedat și la botezul fetiței lor.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Gina Pistol și-a fotografiat fiica într-o ipostază înduioșătoare în vacanță. Cum a fost surprinsă Josephine pe plajă

„Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

În continuare, Gina Pistol a vorbit și despre Josephine, fetița ei și a lui Smiley care va împlini luna viitoare doi ani.

„Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte”, a declarat Gina Pistol.

Citește și: Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el. Idei geniale pe placul bărbaților

Cum i s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tătic

Despre viața de părinte a vorbit și Smiley, care spune că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, chiar dacă i s-a schimbat un pic programul odată cu venirea pe lume a fetiței lor.

Citește și: Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță. Ce vedete li s-au alăturat: „Reuniune de început de an”

„Nu mi s-a schimbat radical, mi s-a schimbat un pic, am altfel de program. Mi s-a îmbogățit viața din toate punctele de vedere și bucuria e cu atât mai mare la orice sărbătoare pe care o avem. De când avem o fetiță împreună, noi sărbătorim toate evenimentele în trei. Serile romantice la noi sunt un pic diferite față de serile romantice pe care le aveam înainte. Pentru mine orice se întâmplă în viață, fie rău, fie bine, a fost și va fi în continuare combustibil pentru creativitatea mea”, a mărturisit cântărețul pentru Spynews.

Nicoleta Guță se căsătorește civil, însă nu vrea să-și schimbe numele. Ce spune viitorul ei soț: „El insistă”... Ella Tina susține că a leșinat și a stat în stare de inconștiență timp de 14 ore. Ce s-a întâmplat cu bruneta din showbi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x