Heidi Klum, ținuta curajoasă abordată după patru nașteri. Cum arată silueta ei acum

Heidi Klum, celebrul model care încă își impresionează fanii cu fizicul ei de invidiat, a postat de curând o fotografie într-o ipostază incendiară pe contul său de Instagram.

Heidi Klum, celebrul model care încă își impresionează fanii cu fizicul ei de invidiat, a postat de curând o fotografie într-o ipostază incendiară pe contul său de Instagram.

Profimedia

Fotografia în care Heidi este aproape de un accident de vestimentar a fost făcută special de diva blondă pentru a arăta că susține echipa de fotbal a Germaniei. Heidi Klum, jurata America's Got Talent, a îmbrăcat un tricou decupat alb, care îi sublinia bustul pe jumătate dezgolit și un bikini negru, fiind cu abdomenul perfect lucrat la vedere.

Fotografia incendiară postată de Heidi Klum

Fostul model Victoria’s Secret în vârstă de 48 de ani le dă lecții femeilor mai tinere care își doresc să arate excepțional, chiar și atunci când înaintează în vârstă. Cu un trup suplu, picioare lungi și o talie de viespe, Heidi are toate motivele pentru a fi considerate una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor.

Cu un asemenea fizic, după 4 nașteri, Heidi a reușit să cucerească un bărbat cu 17 ani mai tânăr decât ea, fiind căsătorită cu Tom Kaulitz din 2019.

Citește și: Leni Klum o întrece în frumusețe pe mama ei, Heidi Klum. Cum arată tânăra la numai 16 ani

În noua postare de pe Instagram la care fanii au înroșit butonul de like, frumoasa blondină a demonstrate că își susține echipa de acasă. Nemțoaica va urmări meciul din casa ei situată pe o barcă, pe lacul Wannsee din Berlin.

Care e secretul pe care Heidi Klum l-a ascuns 17 ani

Vedeta se mândrește cu o carieră de succes și cu un trup de invidiat, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale.

Mai mult decât atât, superba blondină punea pe jar publicul masculin cu formele apetisante în anul 2003, atunci când participa la o prezentare de modă pentru Victoria’s Secret, însă în spatele trupului său de invidiat se afla un secret pe care l-a dezvăluit după 17 ani. Se pare că Heidi Klum era însărcinată în patru luni atunci când a defilat pe podium pentru Victoria’s Secret.

Celebritatea a mărturisti totul prin intermediul unui videoclip din perioada în care se afla la prezentarea de modă. Un lucru este evident, fotomodelul și-a ascuns extrem de bine sarcina, iar silueta ei era de invidiat.

Citește și: Heidi Klum, imagini nemaivăzute din copilărie. Cum arăta supermodelul înainte de faimă

Heidi a luat cu asalt lumea modei

Heidi Klum, originară din Germania, și-a făcut un renume la nivel mondial încă din anii 90, datorită formelor sale fantastice.

După ce a cucerit lumea modei, Klum și-a lansat mai multe afaceri de succes și a apărut în cadrul mai multor emisiuni, precum Project Runway.

Pe plan personal, Klum a fost căsătorită de 3 ori, inițial cu stilistul Ric Pipino, de care a divorțat în 2002. A urmat o relație cu Flavio Briatore, cu care o fată, pe nume Leni, și o căsnicie cu artistul Seal, alături de care are 3 copii, doi băieți și o fată.

Ultimele știri