Horia Tecău, fotografie de când era doar un copil. Uite cum arăta sportivul la șase ani

Horia Tecău, unul dintre cei mai apreciați jucători de tenis de câmp din România, a postat pe Instagram o fotografie cu el de când era mic. Sportivul a dezvăluit, cu această ocazie, și cum a ajuns să facă tenis.

Horia Tecău a postat o fotografie cu el de când avea șase ani

Hepta

Horia Tecău, în vârstă de 36 de ani, a postat pe Instagram o fotografie de când avea șase ani. Era iarnă, el era doar un puștan, îmbrăcat în haine de ski și cu fes pe cap, și zâmbea, mai mult timid, către fotograf.

Cum s-a apucat Horia Tecău de tenis

La descrierea fotografiei, Horia Tecău a scris: "Aici sunt eu în 1991, aveam 6 ani. Făceam deja înot de un an, când bazinul la care mergeam s-a închis. A fost motivul pentru care tatăl meu, iubitor de sport, a decis să ne ducă, pe mine și pe fratele meu, la tenis. Așa a început povestea care mi-a creionat viitorul și m-a ajutat ca, 30 de ani mai tarziu, să scriu acest text din camera de hotel de la Roland Garros, după un meci câștigat la probele de dublu".

Îndrăgitul jucător de tenis nu a publicat întâmplător fotografia. El și-a continuat mesajul astfel: "În același an, 1991, UNICEF semna un acord de înființare în România, iar 26 de ani mai târziu, deveneam Ambasador Național pentru UNICEF România. Schimbările bune vin în timp, cu ajutorul și contribuția fiecăruia dintre noi. Împreună, putem ajuta fiecare copil să se dezvolte şi să îşi atingă potenţialul maxim, pentru a crea o lume mai bună".

"Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de UNICEF în România, vă urez la mulți ani și la cât mai multe șanse oferite copiilor care au nevoie de voi și de noi!", și-a încheiat Horia Tecău mesajul de pe Instagram.

Fanii și apropiații i-au lăsat mesaje sportivului. "Erai o stea în devenire!", "Felicitări, Horia, suntem mândri de tine, de tot ce ai făcut până acum și de omul care ești. Felicitări, Horia, și jos pălăria!", "Mult succes în tot ce faci! Ești un exemplu de urmat!".

Citește și: Fosta iubită a lui Horia Tecău, terorizată şi şantajată! Ce a pățit tânăra Natalia! | VIDEO

Horia Tecău a făcut pereche la Roland Garros în 2021 cu neamțul Kevin Krawietz, însă au fost învinși de cuplul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah cu 6-2, 6-7 (3-7), 7-5 în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis din Paris, al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri