Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fosta iubită a lui Horia Tecău, terorizată şi şantajată! Ce a pățit tânăra Natalia! | VIDEO

Filmări compromiţătoare cu bomba sexy şi actualul iubit al ei, un fotbalist celebru în toată lumea. Cei doi au primit mesaje de amenințare pe Instagram. Poliţia a intrat imediat pe fir.

Natalia, fosta iubită a lui Horia Tecau , împreună cu actualul ei amorez, un fost fotbalist, au primit mesaje de amenințare pe Instagram de pe un cont fals.

Cei doi sunt șantajați cu imagini în care apar în momente de intimitate. Totul a început ofata cu apariția pandemiei de coronavirus, când cei doi au ales să se rettragă pe o insulă.

Mai frumoasă de atât nu se poate! Iubita lui Dani, perfecțiunea întruchipată! Ce mesaje primesc cei doi îndrăgostiți de la admiratori| FOTO

Atunci cei doi au fost contactați de pe doua conturi de Instagram. Cei din spatele conturilor au sustinut ca au imagini, dar si conversații intime cu ei, iar pentru a nu le face publice, au cerut câte cicni mii de dolari, pentru fiecare dintre acestea.

Fostul fotbalist a depus plângere, iar în acest caz poli.tiștii investigheaza un caz de infracționalitate cibernetică.

Anda Adam, mai provocatoare ca niciodată! Cum a pozat vedeta cu corp de zeiță! Toți bărbații suspină când o privesc!! |FOTO

Horia Tecau are numai cuvinte de lauda la adresa fostei iubite, cu care sustine ca a rămas prieten, după ce relația dintre ei s-a rupt.

Urmăriți ce a declarat Horia Tecău despre fosta iubită, accesând clipul video de mai sus, prezentat la Antena Stars.

Recomandari