Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ilie Năstase refuză divorţul de Ioana! Tenismenul și-a amenințat consoarta că nu va veni la tribunal! |Video

Ilie Năstase refuză divorțul de Ioana, soția lui care este decisă să încheie căsnicia. Marele tenismen nici nu vrea să audă, ba mai mult și-a amenințat consoarta că nu va veni nici la tribunal.

Soţia este decisă să încheie căsnicia, dar marele campion nici nu vrea să audă! Ba, mai mult, şi-a "ameninţat" consoarta că nu va veni nici la tribunal.

Ilie Năstase, pe punctul de a fi din nou burlac?

Ilie Năstase refuză divorțul de Ioana, șoția lui care este decisă să încheie căsnicia. Marele tenismn nici nu vrea să audă, ba mai mult și-a amenințat consoarta că nu va veni nici la tribunal.

Soția lui Ilie Năstase a confirmat pentru Antena Stars, faptul că s-a separat de tenismen și recunoaște că presa are dreptate în legătură cu dezvăluirile făcute în ce privește separarea celor doi.

În urmă cu câteva săptămâni, Ioana spunea lucrurilor pe nume si recunoștea că divorțează de Ilie Năstase, iar motivele nu sunt legate de infidelitate. Se pare că Ioana a trebuit să îndure din partea sportivului cuvinte jignitoare și o atitudine deloc potrivită, iar aceste aspecte s-ar fi agravat în ultima perioada, conform Antena Stars.

Ioana și Ilie Năstase s-au mutat separat de luna trecută, deși soția sa a declarat ca el si-ar dori sa reia căsnicia.

"Eu zic ca da, el își dorește, dar e pre târziu acum."

"Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg este normal ca fiecare să mearga pe drumul lui. Cred ca atât am putut să duc. Toate au o limită în viață," a declarat Ioana pentru Antena Stars.

Ce măsuri de protecție împotriva coronavirusului și-a luat Ilie Năstase

Cu toate ca pare hotărâtă să divorțeze, Ioana are, însă doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei.

Urmăriți toate declarațiile Ioanei, accesând clipul video de mai sus, difizat la Antena Stars

Recomandari