Căutare Live

Imagine adorabilă cu ambii copii ai Andreei Ibacka. Cum au fost surrprinși micuții: „Cea mai pură iubire”

Andrea Ibacka este mândra mamă a doi copii, iar recent, pe contul de Facebook al fiicei sale a fost publicată o imagine înduioșătoare cu cei doi frați.

Andreea Ibacka se bucură d emomentele petrecute alături de copiii săi

Antena 1 & Instagram

Andreea Ibacka și soțulei, Cabral, sunt fericiții părinți a doi copii minunați. Fiica lor cea mare, Namiko, este o fetiță superbă, iar părinții au avut grijă să realizeze conturi pe rețelele sociale în care în prim-plan să fie micuța.

Recent, pe contul de Facebook numit Namiko a fost publicată o imagine înduioșătoare în care băiatul plânge, iar sora sa stă cu fruntea lipită de a lui.

Cum au fost fotografiați copiii Andreei Ibacka

„Nu cunoaștem noi doi lumea asta mare.

Dar ne știm unul pe celălalt, ne cunoaștem mai bine în fiecare zi.

Și ne cam place împreună”, este mesajul scris în dreptul fotografiei care a fost publicată pe Facebook.

Citește și: Andreea Ibacka, fotografia adorabilă cu cei doi copii ai săi. Ce spune Namiko despre frățiorul ei

Fanii au apreciat imediat gestul de afecțiune pe care l-a manifestat sora mai mare față de fratele ei.

„Cea mai pură iubire!”, „Bine așa, puiule mic! Ai grijă de el, mititelul”, „Iubire fără margini, Adorabili și gingași!”, „Să fiți sănătoși, copii minunați și fericiți!, Draga surioară mai mare, cât este de afectuoasă cu piticul!”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fani în dreptul fotografiei.

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii octombrie.

După ce a născut, Andreea Ibacka le-a dat detalii fanilor referitor la starea micuțului ei: „Suntem foarte fericiți, recunoscători și norocoși că suntem sănătoși amândoi. Este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă. Adică cu taică-su nu, în niciun caz. Mănâncă, doarme e liniștit, foarte rar plânge, la naștere a avut 3420 de grame și 52 de centimetri, nota 10, premiant”, spunea Andreea Ibacka în luna octombrie, când a devenit pentru a doua oară mamă.

Citește și
colaj delia
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
colaj gina pistol
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Mai multe articole

Citește și: Andreea Ibacka, în lacrimi la ultima filmare a serialului Adela, înainte de a deveni mamă. Cum a fost filmată actrița

Andreea Ibacka s-a recuperat rapid după ce a născut și și-a recăpătat silueta.

Cum a reacționat fiica Andreei Ibacka când a aflat că o să fie surioară

Înainte de a deveni mamă pentru a doua oară Andreea Ibacka a povestit cum a reacționat Namiko când i s-a explicat că va deveni surioară

"Nu ne-am putut abține și i-am dat și ei vestea destul de repede. Deși au fost momente (pe care le preconizam, de altfel) în care a povestit mai departe dintr-o suflare că ea este sora lui bebe din burtică și le-a arătat tuturor rotunjimile.

Cât despre așteptările și planurile ei, cu teoria stăm bine. E dispusă să-și împartă jucăriile, camera, să se joace cu bebe și chiar să mă ajute să-l îngrijesc. În practică, însă, sunt conștientă că vom avea o perioadă delicată, în care va trebui să gestionăm cu mare atenție nevoile și geloziile ei. Însă pe termen mediu și lung, îmi doresc ca bebe să-i fie cel mai bun prieten și cel mai frumos cadou pe care i l-am fi putut oferi.
În altă ordine de idei, ne hotărâserăm să o ducem în curând la grădiniță, însă date fiind schimbările și pandemia, am decis să mai amânăm momentan planurile.", a declarat Andeea Ibacka, înainte de a deveni mamă pentru a doua oară.

Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri