Imagine adorabilă cu cei doi copii ai Simonei Gherghe. Ce mesaj emoționant le-a transmis prezentatoarea

Simona Gherghe se mândrește cu o familie frumoasă și numeroasă. Fanii au fost recent martorii unei imagini de-a dreptul adorabile cu cei doi copii ai prezentatoarei Tv. Mesajul emoționant transmis de Simona Gherghe a topit inimile internauților.

Imagine adorabilă cu cei doi copii ai Simonei Gherghe

instagram/simgherghe

Simona Gherghe, în vârstă de 43 de ani, nu se laudă doar cu o carieră impresionantă în televiziune, ci și cu o familie superbă. Într-o postare pe Instagram, fanii au putut vedea cât de mult își iubește copiii, cărora le-a dedicat cele mai frumoase cuvinte.

Ce mesaj emoționant le-a transmis Simona Gherghe celor doi copii ai săi

Moderatoarea emisiunii ''Mireasa'' este o femeie împlinită. Ea se bucură din plin de statutul de soție și de mamă, iar fanii pot vedea acest lucru cu ochiul liber. Simona Gherghe nu ezită să își exprime fericirea în mediul online, unde împărtășește cu prietenii săi virtuali cele mai frumoase momente din viața ei de familie.

Citește și: Prințesa Eugenia a întâmpinat venirea pe lume a primului său copil. Ea a născut un băiețel sănătos

Într-o postare recentă pe contul său oficial de Instagram, prezentatoarea născută la Iași și-a surprins plăcut urmăritorii cu o imagine adorabilă cu cei doi copii ai săi. În fotografie, fetița Ana Georgia își privește frățiorul cu cei mai blânzi ochi. Vlad Ioan simte cât este de iubit, așa că micuțul afișează și el un zâmbet inocent. Însă detaliul care a impresionat cel mai tare a fost mesajul pe care Simona Gherghe l-a adăugat în dreptul descrierii.

''Dacă ei zâmbesc, eu sunt fericită!'', este mesajul prin care Simona Gherghe și-a exprimat dragostea față de cei doi copii ai săi, Ana Georgia și Vlad Ioan.

Mesajele de la fani au început să curgă în dreptul secțiunii de comentarii. Toți au remarcat frumusețea debordantă a minunilor din viața Simonei Gherghe și a soțului său, Răzvan Săndulescu.

''Ce bine că se au unul pe altul! Se vede fericirea lor'', a spus cineva. ''Ce ochi frumoși are Vlad'', a spus un alt fan.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu și-au unit destinele în anul 2017, conform libertatea.ro. În același an, vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe Ana Georgia. În 2018, fanii au aflat vestea că ea este însărcinată cu cel de-al doilea copil, și anume băiețelul pe care cuplul a ales să îl boteze Vlad Ioan.

Ultimele știri