Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imagine de colecție! Adda, Cătălin Rizea și fiul lor, Alexandru, poză cu mii de aprecieri pe Instagram. Ce mesaj a transmis concurenta de la "Te cunosc de undeva!" | Foto

Adda și Cătălin, unul dintre cele mai controversate cupluri din Asia Express 3 au o familie extrem de frumoasă și un copilaș minunat pe nume Alexandru.

Cătălin Rizea si Adda

Instagram / Adda

"Cuplul dinamită" au fost sarea și piperul emisiunii Asia Express sezonul 3 prin felul lor de a se "înțelege". Adda cu gura pe Cătălin, Cătălin cu gura închisă!

Foștii concurenți de la Asia Express formează un cuplu picant de șase ani de zile și au împreună un băiețel pe nume Alex.

Loredana, apariție de senzație la malul mării. Artista s-a pozat în cel mai provocator costum de baie, la 50 de ani | Foto

Despre relația lor, aceștia spun că deși este zbuciumată, nu este plictisitoare. Iar în ciuda vorbelor dure și a carcaterului ei vulcanic, Adda se topește în fața băiețelului ei.

Ei bine, cu puțin timp înainte de debutul celui de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva, Adda și-a surprins fanii de pe Instagram cu o imagine în care apare alături de soțul său, Cătălin și rodul iubirii lor, Alexandru.

ai mei! ❤️

A post shared by ADDA (@addabaladda) on

Poza postată de Adda este însoțită de un mesaj simplu, "ai mei! ❤️" și a primit rapid peste 10.000 de aprecieri pe Instagram. Imaginea a fost urcată și pe contul său de Facebook, acolo unde fanii au lăsat comentarii numeroase, toate cu aprecieri și complimente.

Premiera noului sezon Te cunosc de undeva

Pe Adda o puteți vedea în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care începe sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1!

Sezonul al 15-lea „Te cunosc de undeva” este prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, care, în fiecare ediție, ne vor introduce în atmosfera magică a transformărilor de senzație și ne vor asigura buna dispoziție.

Show-ul Te cunosc de undeva! revine, pe 12 septembrie, la Antena 1 „Cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos!”

În noul sezon „Te cunosc de undeva”, la masa juriului vor sta Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, iar show-ul promite să fie unul cu mari surprize și transformări fabuloase.

Unsprezece concurenți vor trece printr-o experiență unică și vor încerca să aducă publicului momente de senzație. Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului „Te cunosc de undeva”, în timp ce alți cinci concurenţi vor evolua singuri.

Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama (Jojo), Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Ne vedem sâmbăta, din 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Recomandari